Filmski napovednik: The Hitman’s Bodyguard (2017)

Film The Hitman's Bodyguard (2017)
Zadnjič posodobljeno: :

The Hitman's Bodyguard je akcijska komedija z nevrotičnim in nepredvidljivim plačancem (Samuel L. Jackson) in vrhunsko izurjenim telesnim stražarjem (Ryan Reynolds), ki morata združiti moči, da bi premagala diktatorja, ki mu je glas in stas posodil Gary Oldman.

The Hitman’s Bodyguard je zabavna akcijska komedija Patricka Hughesa, v katerem nastopajo Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Élodie Yung in Salma Hayek. V njej spremljamo Reynoldsa in Jacksona, ki morata po sili razmer združiti moči, da bi v pat pozicijo spravila diktatorja (Oldman).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Thor: Ragnarok (2017)

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson in Gary Oldman.
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson in Gary Oldman.

Reynolds je eden od najboljših telesnih stražarjev na svetu, ki je zadolžen, da varuje plačanca Jacksona, ki mora pričati na medržavnem sodišču OZN. A Jacksonov karakter naredili delo liku Reynoldsa vse prej kot lahko. Računajte na veliko preklinjanja, pregonov, eksplozij in dretja.

Galerija – utrinki iz filma The Hitman’s Bodyguard (2017):

Dodatne Informacije

Akcijska komedija
The Hitman’s Bodyguard
(ZDA, 2017)

Režija: Taika Waititi. Igrajo: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Élodie Yung, Salma Hayek, Joaquim de Almeida, Kirsty Mitchell, Sam Hazeldine.

V kinu od 18. avgusta 2017.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Serija Dexter se v 2021 vrača!