fbpx

Filmski napovednik: Transformerji: Zadnji vitez (Transformers: The Last Knight, 2017)

Film Transformers: The Last Knight (2017)

Bodi prvi, ki si ogleda prvi napovednik za film Transformerji: Zadnji vitez (Transformers: The Last Knight), peti del izjemno uspešne robotske franšize Michaela Baya, v kateri se kot nadarjeni avtomehanik Cade Yeager vrača Mark Wahlberg. Glavna ženska vloga, ki je pred desetimi leti v stratosfero slave izstrelila Megan Fox, je tokrat pripadla Isabeli Moner. Napovednik za nove Transformerje se drži preverjenega Bayovega recepta – počasni posnetki, eksplozije, privlačna igralka, človeški heroj, zlobec, komični vložek, novi roboti, govor Optimusa Prima ... Tako je, prav nič ne manjka! Je Optimus Prime prestopil na drugo stran?

Prispel je prvi napovedik za film Transformerji: Zadnji vitez (Transformers: The Last Knight). Transformerji, ki so kot igrače podjetja Hasbro in stripi znani že iz 80. let, so zadnjih deset let za filmski studio (DreamWorks Pictures, Paramount Pictures) kokoš, ki nese zlata jajca. Kljub ne najboljšim kritikam nadaljujejo svoj pohod.

Michael Bay in Isabela Moner.
Michael Bay in Isabela Moner.

Bitka med Avtoboti in Deseptikoni namreč še zdaleč ni odločena. Peti del je ponovno režiral Michael Bay, režiser akcijskih spektaklov, kot so Podli fantje, Armageddon in Pearl Harbor, pod zgodbo pa se podpisujeta Art Marcum in Matt Holloway, ki sta zakrivila film Iron Man, in Ken Nolan (Sestreljeni črni jastreb).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Prityazhenie (Attraction, 2017)

Ne more biti! Je Optimus Prime po novem sovražnik?
Ne more biti! Je Optimus Prime po novem sovražnik?

Spomnimo. Na koncu četrtega dela, Transformerji: Doba izumrtja, je Optimus Prime odletel v vesolje z namenom, da izve več o izvoru Transformerjev. Očitno pa je kopal pregloboko, saj se vrača kot negativec. Ali pač? Potem ko ugotovi, da je njegov planet Cybertron uničen, ter da je za to odgovoren prav on, skuša najti način, da bi planet znova oživil. Za to pa potrebuje artefakt in tak se nahaja na Zemlji. Dva svetova bosta trčila, le eden pa bo preživel, kot pripoveduje Anthony Hopkins v napovedniku.  Peto nadaljevanje predstavlja začetek novega robotskega filmskega sveta, saj se obeta kar nekaj izpeljank (spin-off). Že leta 2018 naj bi svoj film dobil Bumblebee. Je pa Transformers: The Last Knight zadnji film iz franšize, ki ga bo režiral Michael Bay. V filmu poleg omenjenih v vidnih vlogah nastopajo še Josh Duhamel, Tyrese Gibson in Stanley Tucci.

Galerija – utrinki iz filma Transformers: The Last Knight (2017):

Dodatne Informacije

Akcijski znanstvenofantastični spektakel
Transformerji: Zadnji vitez
(Transformers: The Last Knight, ZDA, 2017)
Režija: Michael Bay. Igrajo: Mark Wahlberg, Jerrod Carmichael, Isabela Moner, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Tyrese Gibson, Santiago Cabrera, Liam Garrigan, Stanley Tucci.

V kinu od 23. junij 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!