Filmski napovednik: What Happened to Monday (2017)

Zadnjič posodobljeno: :

Pred kratkim smo se razpisali o igralcih, ki so v enem samem filmu odigrali večje število vlog. Letos bo ta recept uporabil triler What Happened to Monday.

V njem bomo namreč videli švedsko igralko Noomi Rapace, ki je blestela v trilogiji Millenium (Dekle z zmajskim tatujem) in Prometeju (Prometheus, 2012). Njeni liki bodo namreč del futurističnega sveta, kjer je vlada zaradi prevelike populacije uzakonila, da imajo družine lahko le enega otroka. Set identičnih sedmerčic se mora tako izogniti pregonu vlade, zato jih njihov oče (Willem Dafoe) vklopi v družbo tako, da vsaki pripada en dan svobodnega življenja v tednu. Toda nekega dne ena izmed njih izgine.

V filmu bomo namreč videli švedsko igralko Noomi Rapace.
V filmu bomo namreč videli švedsko igralko Noomi Rapace.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: RAZCEPLJEN (SPLIT, 2017)

Film je delo finskega režiserja Tommyja Wirkole, ki se je izkazal s filmoma Mrtvi sneg (Dead Snow). Filma žal ne bo mogoče videti v kinodvoranah, toda na srečo gre za produkcijo Netlfixa, zato si ga bomo lahko ogledali iz domačega naslanjača.

Dodatne Informacije

Akcijski tiler
What Happened To Monday
(2018, ZDA)

Režija: Travis Knight. Igrajo: Hailee Steinfeld, John Cena, Kenneth Choi, Pamela Adlon.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10+ izjemno znanih filmskih igralcev, ki so umrli med snemanjem filma