fbpx

Filmski posterji s smešnimi Photoshop spodrsljaji, ki so postali viralni

Nekateri ljudje so resnično posebni ‒ pozornost posvečajo najbolj bizarnim stvarem, na katere večina ljudi ni pozorna. Kdo sploh razmišlja o tem, kakšen je poster za film ali se spomni, da bi na njem iskal napake? No, zahvaljujoč tistem majhnem odstotku ljudi, ki to počnejo, smo dobili kolekcijo posterjev, ki so resnično nelogični.

Ni veliko oseb, ki bi posvečale pozornost filmskim plakatom in na njih iskala nelogične stvari. A zahvaljujoč njim, boste sedaj spoznali dejstva, ki vam jih niso pokazali v vaših najljubših filmih. Pa bodite obzirni in ne krivite ustvarjalce plakatov za te spodrsljaje. Krivi so tisti, ki preveč šnofajo!

Vitez teme (The Dark Knight, 2008)

Vitez teme
Vitez teme

Če ste se kdaj spraševali, zakaj je v mestu tako visoka stopnja kriminala, imamo odgovor. Batman ne more videti vseh zločinov, saj gleda v okenski okvir.

Harry Potter in Svetinje smrti (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, 2010)

Harry Potter in Svetinje smrti
Harry Potter in Svetinje smrti

Sposobnost, da ste na dveh mestih hkrati, ni povezana s kvantno mehaniko, ampak s Hogwartsovo čarovnijo ‒ Harryjeva glava je istočasno na vlaku in izven vlaka. 

Guliverjeva potovanja (Gulliver’s Travels, 2010)

Guliverjeva potovanja
Guliverjeva potovanja

Jack Black je prestrašen, saj ga je na ducate majhnih mož zvezalo, vendar ni povsem jasno, zakaj mu manjkajo zobje in jezik.

Uteha (Solace, 2015)

Uteha
Uteha

Če pozorno pogledate glavo Colina Farella, boste videli, da se je poskus, da bi njegovo glavo povečali na velikost glave Anthonyja Hopkinsa, izjalovil.

Varuhi (Watchmen, 2009)

Varuhi
Varuhi

Resda glavni lik združuje številna protislovja, vendar obstajajo stvari, ki resnično niso logične. Poglejte njegovo desno roko ‒ če želite prižgati cigaro, boste morali z roko sprožiti mehanizem. A očitno tu deluje čarovnija, ki ni znana niti Potterju.

Igralec št. 1 (Ready Player One, 2018)

Ready Player One
Ready Player One

Yekaterina Lisina ima najdaljše noge na svetu. Verjetno bi bila ljubosumna, če bi videla noge glavnega igralca v filmu Igralec št. 1. Nekdo se je uštel!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!