fbpx

Fitko – prvi fitnes za pse v Sloveniji

Fitko - fitnes za pse

Ste vedeli, da v Sloveniji obstaja fitnes za pse? Imenuje se Fitko in se nahaja v Žalcu. Gre za prvo tovrstno telovadnico pri nas. Tu lahko psi vzdržujejo svojo kondicijo in se pripravljajo na razstavo, pomagajo pa jim tudi pri zdravljenju po poškodbah. Odprt je za pasemske pse in mešance.

Osnovne Informacije
Naslov
Fitko
Zaloška Gorica 3B
Petrovče
Povezava
Urnik
Obisk možen ob predhodni rezervaciji.
Kontakt
070/192-970

Po prvi fontani piva smo v bližini Žalca nedavno dobili tudi prvi fitnes za pse. Fitko ponuja prostorno telovadnico z raznoraznimi rekviziti in orodji za krepitev in raztezanje mišic, kamor psa na začetku povabimo s priboljški, ki pa jih opustimo, ko pes vajo obvlada. V fitnesu se med drugim nahaja tudi tekalna steza za pse.

PREBERITE ŠE: Takšne so bile priljubljene pasme psov pred 100 leti

Fitko je prvi fitnes za pse v Sloveniji.
Fitko je prvi fitnes za pse v Sloveniji.

Čemu je namenjen fitnes za pse? V Fitku lahko svojega psa pripravite na zahtevno tekmo. Veliko poškodb se namreč zgodi prav pri agilitiju. Treningi v kombinaciji s fitnes vadbo možnost le-teh precej zmanjšajo. V Fitku sicer poteka tudi rehabilitacija.

Tekšno tekalno stezo imajo tudi v Fitku.
Tekšno tekalno stezo imajo tudi v Fitku.

Ste vedeli, da imamo tik za italijansko mejo tudi bazen za pse? Ogrevani bazen WeDog se nahaja v Padričah. V njem ste lahko 45 minut z največ dvema kosmatincema hkrati. Na voljo sta tudi kad za umivanje kosmatincev in sušilnik.

Galerija – fitnes za pse Fitko:

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.