fbpx

Fjällräven Abisko Trekking Tights Pro: najboljše ženske pajkice za treking

Pajkice za treking - inovacija za ženske

Foto: Fjällräven

Trendi pohodništva in gorništva so v letih pandemije poskočili in narava je k raziskovanju in odkrivanju skritih kotičkov nedvomno privabila tudi veliko žensk. Sodobna ženska ne sklepa kompromisov med udobjem, funkcionalnostjo in estetiko – zahteva vse! S to mislijo je Fjällräven svoj fokus tokrat namenil prav ženskam. In kdo najbolje ve, kaj si ženske želijo, kaj potrebujejo in kaj je pomembno za čim večje udobje? Prav ženske same.

Pajkice, ki ustrezajo vsem postavam, potrebam in željam žensk

V švedskem podjetju Fjällräven so zasnovali prav posebno ekipo za razvoj ženskih treking pajkic, ki je bila sestavljena izključno iz žensk. Različni tipi postav, funkcionalnost, ki mora iti še z roko v roki z udobjem, in nenazadnje estetski izdelek – zahteve prav gotovo niso bile preproste in prav je tako. Na poti je bilo precej izzivov, a Fjällräven je dokazal, da so s pravilnim pristopom kos vsemu.

Pajkice Fjällräven Abisko Trekking Tights Pro

»Kupovanje popolnega para pajkic je za ženske precej težavno. Naša telesa se močno razlikujejo, kar pomeni, da imamo višje zahteve, ko gre za prileganje in velikost,« pravi Donna Bruns, globalna produktna direktorica pri Fjällrävnu. »Za razvoj pajkic Abisko Trekking Tights Pro smo sestavili posebno žensko razvojno ekipo in zbrali povratne informacije vseh, ki so naše izdelke testirale, da bi ustvarili kar se da najboljši par pohodniških pajkic, ki jih vse rade nosimo na trekingu. Zagotavljajo zanesljivo in udobno prileganje, veliko svobodo gibanja, a so dovolj robustne, da sledijo visokim zahtevam, ki si jih postavljamo, ko smo na poti.«

Pajkice Abisko Trekking Tights Pro so narejene iz recikliranega poliestra, ki se izjemno hitro suši. Na najbolj izpostavljenih mestih, kjer so obremenitve večje, so še dodatno okrepljene z vodoodbojno tkanino Cordura, ki se ne obrabi zlahka, in se bo odlično obnesla tudi v kombinaciji z bolj razgibanim in grobim terenom. Dodana sta še dva žepa na hlačnicah, kamor pospravite tisto, kar mora biti pri roki, ob pasu pa je varnostni žep, kjer bodo na varnem tudi vaši ključi. Z dvojno pletenim raztegljivim materialom, robustno konstrukcijo, premišljeno umestitvijo šivov in funkcionalnimi detajli so praktična izbira, ki vas zlepa ne bo pustila na cedilu.

Najboljše ženske pajkice za treking

Zadnja posodobitev 2022-09-30 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!