fbpx

Eilish: dišava Billie Eilish zdaj tudi v Sloveniji

Billie Eilish je bila vse življenje obsedena z dišavami, od navdušenja nad parfumskimi stekleničkami kot otrok do zbiranja na stotine dišav, ko je potovala po svetu. Da bi oživela svojo prvo značilno dišavo, je bila intimno vključena v vsak korak procesa in imela popoln kreativni nadzor – od kreativne vizije do oblikovanja steklenice, embalaže, kampanje in seveda samega vonja.

“Želela sem, da bi bil kot topel objem. Kot je občutek, ko čutiš, kako teče kri v telesu. To je vonj, ki sem ga lovila leta in leta. To je moj najljubši vonj na svetu.” – je izjavila Billie Eilish.

Eilish je neverjeten jantarni gurman, ki pritegne s svojim toplim, prijetnim vonjem, ki daje občutek doma, ne glede na to, kje ste. Dišava opisuje note sladkih cvetov s poudarkom na sočni mandarini in rdečih jagodah. Srce dišave so blage začimbe, bogat kakav in kremasta vanilja. Njegova osnova je topel mošus, zrna tonke in elegantne lesne note. Steklenička je navdihnjena z Billiejinimi najljubšimi deli telesa: prsnim košem, vratom in ključnico ter je pozlačena s čudovitim jantarnim-bronom. Dišava Eilish ni testirana na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, narejena je iz čistih sestavin in je v skladu s standardi Douglas Clean Beauty.

Do zdaj je bila dišava EILISH na voljo za nakup izključno v ZDA prek lastne spletne trgovine billieeilishfragrances.com. Po evropskih lansiranjih znanih blagovnih znamk je Douglas edini pooblaščeni zastopnik izdelkov Give Back Beauty, s čimer izpostavlja še en izdelek slavne znamke in zastopa EILISH v spletnih trgovinah Douglas in številnih parfumerijah po Evropi. Nova dišava Billie Eilish bo na douglas.si na voljo od 1. junija 2022.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!