fbpx

Fjällräven Polar se vrača: skozi skandinavsko tundro na saneh

Fjällräven Polar je za nekatere začetek nečesa večjega in boljšega. Za tisto peščico izbranih je izkušnja, ki jim spremeni življenje. Do 13. decembra se lahko prijavite na nepozabno pustolovščino in z malo sreče se boste skozi skandinavsko tundro odpeljali na saneh.

Švedska blagovna znamka Fjällräven vsak april izbere skupino 30 udeležencev z vsega sveta in jih odpelje na arktični del Skandinavije, kjer doživijo največjo življenjsko avanturo: skozi skandinavsko tundro se odpeljejo na saneh, ki jih vlečejo posebej za to trenirani psi.

Fjällräven Polar je resnično nepozabna izkušnja.
Fjällräven Polar je resnično nepozabna izkušnja.

Udeleženci ne potrebujejo nikakršnih predhodnih izkušenj, Fjällräven pa želi s tem dogodkom pokazati, da se lahko s pravo opremo, dovolj predhodnih priprav in podporo pravih ljudi vsak udeleži takšne zimske odprave. Tisti, ki želite sodelovati, se lahko do 13. decembra 2018 prijavite prek interneta, kjer naložite svoje fotografije ali videoposnetek, s katerimi se izvirno predstavite. Pa veliko sreče!

Namigi pred prijavo

  • Z videom se lahko predstavimo na izvirnejši način. Zato si vzemite čas in namesto fotografij v prijavo naložite zanimiv video.
  • Naj bo kratek. Ker je prijav več kot 5000, se ekipa Fjällrävna ne more vsaki prijavi podrobno posvetiti.
  • Ne potrebujete predhodnih izkušenj. Zato namesto naštevanja vseh potovanj in odprav, na katerih ste že bili, raje povejte kaj zanimivega o sebi.
  • Bodite ustvarjalni! Najbrž si želite, da si vas ljudje zapomnijo.
  • Deljenje na družbenih omrežjih je ključnega pomena. Tako lahko dosežete kar se da veliko ljudi, ki bodo za vas glasovali.

Dodatne Informacije

Več informacij:
polar.fjallraven.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!