fbpx

Smotan Chef: Prvi kuharski show na Instagramu

Vsak od nas se je že znašel tam – nov dom, nova pravila, novi izzivi. Sliši se zabavno, dokler ne pristaneš na realnih tleh in ugotoviš, da ni vse tako preprosto, kot se zdi. Perilo iz stroja ne pride zlikano, prahu se ne znebiš, če samo malo počakaš, riž pa se veliko težje prime na posodo (in zažge!), če ga kuhaš na zmernem ognju in občasno premešaš.

Nekateri so se teh stvari naučili od mame, drugi se jih morda nikoli ne bodo. Smotan Chef pa je ubral najtežjo pot –  učil se bo iz svojih napak! Ne bo ga ustavila njegova smotana nerodnost, niti mladostniška neizkušenost, saj ima do novih izzivov pozitiven pristop in veliko volje. Čaka ga cel kup preizkušenj, ki ga bodo pripravile za odrasli svet, ob tem pa se zanaša tudi na pomoč svojih Instagram prijateljev, s katerimi se je odločil deliti svojo kuharsko avanturo prek prve kuharske serije na Instagramu.

Kdo je Smotan Chef?

Smotan Chef je mlad, neizkušen fant, ki se uči samostojnega življenja in kuhanja. Prvič v življenju se je znajdel v kuhinji in spopasti se mora s kuhalnicami, brokolijem, govejo juho in vsem ostalim. Smotan Chef želi dokazati, da za kuhanje ne potrebuješ veliko časa in kuharskega znanja, ampak predvsem pozitiven pristop in voljo. S svojo simpatično nerodnostjo dokazuje, da lahko, tudi če si kdaj smotan, še vedno pripraviš okusno hrano. Njegovim kuharskim avanturam lahko sledite na Instagram profilu Smotan Chef.

Smotan Chef na pohodu.
Smotan Chef na pohodu.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
Instagram @smotachef

Vsebino omogoča Podravka.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.