fbpx

Flow: majhen pripomoček, ki bo zamenjal računalniško miško

Stari računalniški miški lahko pomahate v slovo, na trg namreč prihaja Flow, majhen brezžični pripomoček, ki se poveže z vašim računalnikom ter podpira bližnjice za kar trideset programov. Kako deluje? Na geste.

Osnovne Informacije
Znamka
Flow
Model
Cena
80€
Trgovina

Elegantna okrogla naprava Flow je opremljena s številnimi senzorji in kontrolami: kovinsko kolo okoli roba naprave ima več kot tisoč točk občutljivosti, medtem ko lahko osrednji senzor deluje na dotik, zamah ali trepljaj. Na računalnik se brezžična naprava poveže preko Bluetootha, Flow pa ima prednastavljene kontrole za več kot 30 programov, kot so Final Cut Pro X, Photoshop, Premiere, AutoCAD, SoundCloud, Spotify in YouTube. Prihaja z odprto platfomo, tako da ga lahko prilagodite po svoje.

PREBERITE ŠE: Flic – brezžični gumb, ki kontrolira telefon

Flow deluje na dotik, zamah ali trepljaj.
Flow deluje na dotik, zamah ali trepljaj.
Zaenkrat bo naprava delovala le z Applovimi računalniki, pospešeno pa delajo tudi na podpori za Windows.

Razvijalci iz Berlina, ki so Flow predstavili v množičnem sofinanciranju na spletni strani Indiegogo, pa že razmišljajo o podpori za mobilne naprave. Cena je okoli 80 evrov, Flow lahko naročite na Indiegogo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!