fbpx

Foreo IPL naprava za odstranjevanje dlak: brezhibno gladka koža s PEACH 2 go

Foto: Foreo

Svetovno priznana blagovna znamka FOREO, ki velja za eno izmed vodilnih na področju inovacij v medicinski negi kože, je razširila svojo ponudbo s predstavitvijo PEACH™ 2 go. Ta nova, kompaktna različica naprave za odstranjevanje dlak IPL je kot nalašč za tiste, ki pogosto potujejo in si želijo ohraniti brezhibno gladkost kože tudi na poti.

PEACH™ 2 go je izdelek, ki združuje vse prednosti njegove večje različice, PEACH™ 2, vendar je prilagojen za lažje prenašanje in uporabo izven doma. S svojo napredno tehnologijo IPL ponuja trajno rešitev za odstranjevanje neželenih dlak, z vidnimi rezultati že po dveh tednih in popolno učinkovitostjo v samo 12 tednih.

Zakaj bi se na potovanjih še naprej mučili z nepraktičnimi britvicami, če lahko imate profesionalno nego na dosegu roke? PEACH™ 2 go prinaša rešitev za vse, ki iščejo hitro, enostavno in predvsem učinkovito odstranjevanje dlak.

Foto: Foreo

Zakaj izbrati Foreo PEACH™ 2 go

  • Moč brez primere: S tehnologijo, ki zagotavlja dvakrat večjo moč kot običajne naprave IPL, in z impresivnimi 6,5 J/cm² energije, PEACH™ 2 go zagotavlja najboljšo možno učinkovitost pri vsaki uporabi.
  • Razširjena pokritost: Njegovo izjemno veliko okno za tretma je trikrat večje od konkurenčnih naprav, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše tretmaje večjih površin kože z manj potegi.
  • Bliskovita hitrost utripanja: Hitrost utripanja 0,5 sekunde omogoča do 120 utripov na minuto, kar zmanjšuje čas potreben za tretma in izboljša celotno izkušnjo uporabe.
  • Večfunkcijske nastavitve: Z možnostjo izbire med petimi stopnjami intenzivnosti in dvema različnima načinoma, naprava omogoča prilagoditev tretmaja glede na občutljivost kože in velikost obdelanega predela.
  • Povezljivost z aplikacijo: Aplikacija FOREO omogoča upravljanje nastavitev, dostop do navodil za uporabo in opomnikov, kar zagotavlja popolno sinhronizacijo med tehnologijo in osebno nego.
PEACH™ 2 go ne uporablja le IPL tehnologije za ciljanje dlačnih mešičkov, ampak ima vgrajeno tudi napredno 360° hlajenje kože ter patentirane T-Sonic™ pulzacije, ki spodbujajo boljše vpijanje svetlobnih pulzov, izboljšajo prekrvavitev in pospešijo limfno drenažo.

Foto: Foreo

Za optimalno pripravo kože na tretma je priporočljiva uporaba PEACH™ Cooling Prep Gel. Ta vlažilna formula v obliki gela-seruma ne samo da pomiri in ohladi kožo, ampak tudi omogoča, da naprava lažje in bolj gladko drsi po koži, kar pripomore k boljšemu končnemu rezultatu.

Zadnja posodobitev 2024-06-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.