Forest Camping Mozirje: gozdna pravljica ob Savinji

Zadnjič posodobljeno: :

Ob alpski reki Savinji vas čaka prava pravcata gozdna pravljica, Forest Camping Mozirje. Ne glede na to, ali iščete adrenalinska doživetja ali sproščujoč oddih v naravi, vam bodo v kampu ponudili pester izbor možnosti v enem izmed najlepših koncev Slovenije.

V Forest Camping Mozirje si prizadevajo ohranjati nedotaknjeno naravo in življenjski prostor, kljub temu pa ponujajo celotno infrastrukturo za prijetno počitnikovanje v naravi, primerno za otroke in družine ali skupine prijateljev ter ljubiteljev narave.

V kampu se nahaja pet hišic Gozdna postelja. Gre za lesene hišice narejene v slogu okolja, v katerih je spalnica z notranjo opremo (vzmetnica, posteljnina). V hiški lahko bivajo dve ali tri osebe, oziroma tudi štiričlanska družina. Hiške predstavljajo okoliški flosarski običaj nočitve, ki je hkrati element dediščinske izkušnje – spanec v neokrnjeni naravi in ob šumenju reke Savinje.

Hišice Gozdna postelja (Foto: Booking.com)
Hišice Gozdna postelja (Foto: Booking.com)

Na voljo so šotori za najem z vzmetiščem in vso posteljnjino. Najamete si lahko šotor za dve osebi ali šotor za tri osebe. Najamete lahko tudi družinski šotor, ki ima dve spalnici, skupno za štiri osebe. Vsaka spalnica je opremljena z vzmetnico/peno ter vključuje posteljnino. V Forest Camping Mozirje pa lahko počitnikujete tudi z lastnimi šotori, z avtodomom, kombijem ali prikolico. Na voljo sta tudi dve leseni koči za skupine, kjer lahko prespi 24 oseb.

Vsako jutro si lahko privoščite zajtrk z jedmi po naročilu ali vegetarijanski zajtrk.

V Forest Camping Mozirje vas čaka zajtrk po naročilu. (Foto: Booking.com)
V Forest Camping Mozirje vas čaka zajtrk po naročilu. (Foto: Booking.com)

Ob kampu vas čaka športno igrišče za mali nogomet na trdi podlagi ter košarkarsko igrišče, recepcija iz naravnih materialov, lesena odprta kuhinja in skupna pokrita jedilnica in prireditveni prostor s priložnostnim kuriščem v obliki amfiteatra, ustvarjen z naravnimi materiali iz okolice. Okolica je primerna za pohodništvo in kolesarjenje, v sklopu nastanitve pa lahko igrate namizni tenis. Dobrna je 30 km stran, Laško pa 47 km.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tako idilična in čarobna so to zimo Plitvička jezera!