Glamping Gozdna Jasa: nov slovenski glamping, obdan z Alpami, smaragdno Sočo in slapom Boka

Zadnjič posodobljeno: :

Glamping Gozdna Jasa je nova slovenska pridobitev, ki želi popotnikom ponuditi edinstveno izkušnjo oddiha v osrčju Bovca.

Glamping Gozdna Jasa, ki je od središča Bovca odmaknjen le pet kilometrov, je prvi glamping s šotori Lotus Belle v Sloveniji. Trenutno jih je na posestvu na voljo pet. Gre za izjemno dobro grajene šotore, ki so odporni na vodo, ogenj, plesen, lahko preživijo močan veter in imajo visoko zaščito pred UV-žarki. Ponujajo mirno in zasebno namestitev sredi travnika, obkroženega z gozdom, gorami in reko Sočo, na posestvu pa lahko kampirate tudi z lastno opremo.

Glamping Gozdna Jasa (Foto: Booking.com)
Glamping Gozdna Jasa (Foto: Booking.com)

Kamp ima odlično povezavo z glavno cesto, a je še vedno dovolj oddaljen od hrupa in ljudi. V šotorih ni elektrike, ta je na voljo le v kuhinji, na straniščih in v pisarni, je pa zato znotraj šotora na voljo svetilka na sončno energijo, ki zdrži do 8 ur. Posestvo ima na voljo popolnoma opremljeno skupno kuhinjo in moderno kopalnico (štiri tuši, štiri stranišča, štiri umivalniki) ter pralni stroj. Voda v glampingu je iz naravnega izvira v bližini.

Glamping Gozdna Jasa (Foto: Booking.com)
Glamping Gozdna Jasa (Foto: Booking.com)

To je idealna lokacija za vse ljubitelje živali, imajo namreč koze, čebele in piščance. Okušali boste lahko domač bovški med, lokalni sir, skuto, itd. Ob prihodu boste našli udobno posteljo s posteljnino in svežimi brisačami ter paketom dobrodošlice.

Dolina Bovca ima ogromno možnosti za preživljanje aktivnih nepozabnih počitnic. In tukaj vam lahko v glampingu pomagajo! Sodelujejo namreč z dvema lokalnima podjetjema (outdoor-galaxy.com, soca-enter.com) ki se trudita, da bodo vaše izkušnje čimbolj varne in nepozabne. Na voljo so rafting, kanjoning, kolesarske ture, muharjenje, kajaki, adrenalinski park Srnica, itd. Gostje glampinga imajo popust na vse aktivnosti.

Glamping Gozdna Jasa se odpira 1. julija 2020.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tako idilična in čarobna so to zimo Plitvička jezera!