fbpx

Forgotten Garden Villa: dizajnerski apartma v osrčju Portoroža

Foto: Booking.com

V objemu zelenega parka se nahajajo stilsko dovršeni apartmaji in sobe Forgotten Garden.

V osrčju Portoroža stoji Forgotten Garden Villa z dvema apartmajema, zasnovanima v sozvočju z okoliško naravo. Vabijo tako pare, kot družine in posameznike, saj oddih individualno prilagodijo gostom. Do Portoroža je le nekaj sto metrov, sprehodite se lahko tudi do Pirana. V recepciji si lahko izposodite kolo in obalo raziskujete med vrtenjem pedal.

Funkcionalno in sodobno opremljena apartmaja se lahko pohvalita s terasami in balkoni, od koder občudujete zelenje in cvetlice bližnjega parka, polnega bioenergijskih točk. Prvi lahko namesti štiri osebe, drugi dve. Apartmaja je mogoče najeti skupaj, v sklopu celotne vile, ali pa ločeno.

Prav posebne pozornosti pa je deležen personaliziran oddih, ki ga ponujajo v sklopu nastanitve. Svoje najdražje lahko tako presenetite z dobrodošlico ob prihodu, podarite šopek rož ali otroke razveselite z najljubšo otroško posteljnino. Po želji vaš hladilnik tudi napolnijo z domačimi dobrotami. Personalizirane storitve lahko tri dni pred prihodom naročit preko posebnega obrazca.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!