Fotografska razstava ‘’Secesijska Ljubljana in Maks Fabiani’’ v Tivoliju

Ob 150. obletnici rojstva arhitekta Maksa Fabianija je na Jakopičevem sprehajališču v Tivoliju razstavljenih 116 posnetkov Mirana Kambiča. Priznani fotograf je v objektiv ujel secesijsko arhitekturno dediščino naše prestolnice. Fotografska razstava je na ogled do 15. maja 2015.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Ljubljana, park Tivoli
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost

Do sredine maja je na Jakopičevem sprehajališču v ljubljanskem parku Tivoli na ogled fotografska razstava ‘’Secesijska Ljubljana in Maks Fabiani’’. Gre za prvega v vrsti dogodkov, ki bodo v tem letu obeležili 150. obletnico rojstva arhitekta Maksa Fabianija.

PREBERITE ŠE: Slikati v Normandiji: francoski impresionisti v ljubljanski Narodni galeriji

Avtor 116 fotografij, ki so na ogled sprehajalcem, je priznani arhitekturni fotograf Miran Kambič. Posnetki prikazujejo secesijsko arhitekturno dediščino Ljubljane in tako na zaokrožen način prikazujejo zapuščino velikega arhitekta umetnosti ”art nouveau”, ki je s svojim delovanjem poleg Ljubljane zaznamoval še Dunaj, Gorico in Trst.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.visitljubljana.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!