fbpx
Foto: envato

Frankie shop: nova kolekcija za drzne moške

Frankie Shop je sinonim za udobje, priročnost in cenovno dostopnost. Frankie s svojimi klasičnimi oblikami navdušuje ženske po vsem svetu, končno pa je predstavljena tudi moška kolekcija oblačil.

Frankiejeva zgodba se je začela leta 2014 v New Yorku in je postala znana po svojem trendovskem minimalističnem dizajnu. V njihovih prodajalnah lahko najdete zanimive kose oblačil, ki imajo sodoben pridih in so primerni za vse letne čase. Izdelani so iz visoko kakovostnih materialov.

Pri kolekciji gre za mešanje tradicionalne moške mode s svežimi idejami, ki bodo oblikovale še tako dovršen stil. Kolekcija bo razveselila moške, ki se s svojim stilom ne bojijo odstopiti od običajnih norm.

Celotna kolekcija je narejena v Koreji in izžareva tipičen stil, po katerem so Korejci znani. Kolekcijo sestavljajo popoln oversized plašč, ujemajoča se bomber jakna, telovnik, blazer, majica, srajca, ljubki puloverji, plisirane hlače in številni modni dodatki, ki bodo dopolnili vsako želeno kombinacijo.

Če iščete minimalističen videz s tem trendovskim pridihom, bo Frankie vaša prava izbira.

Foto: Thefrankieshop.com
Foto: Thefrankieshop.com
Foto: Thefrankieshop.com
Foto: Thefrankieshop.com
Foto: Thefrankieshop.com
Foto: Thefrankieshop.com
Foto: Thefrankieshop.com

Dodatne Informacije

Spletna stran Frankieshop

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!