fbpx

Frizure 2015: 5 spuščenih fig letošnje pomladi

Spuščene fige

Predstavljamo 5 preprostih video tutorialov za frizure, s pomočjo katerih lahko hitro in enostavno preizkusimo različne stile spuščenih fig – od najbolj sproščenih do najbolj elegantnih.

Razkuštrane, preproste, klasične in romantične. Spuščene fige so lahko vse to in še več, saj gre za frizuro, ki jo lahko pripravimo v trenutku, zanjo pa potrebujemo zgolj elastiko in morda lasnico ali dve. Nekateri priporočajo še produkte kot sta slana voda in učvrščevalni sprej, vendar ti le niso tako zelo pomembni. Preverite 5 video tutorialov, kako do najljubše fige letošnje pomladi.

Neurejena spuščena figa

Neurejena spuščena figa je klasika med figami, ki se poda na osnovne modne kose, debelo pletene pletenine in šik večerne obleke.

Elegantna spuščena figa

Elegantna, vendar enostavna. To je prefinjena spuščena figa, ki je primerna za dnevne in večerne izhode.

Figa za posebne priložnosti

Za to figo ne potrebujemo povabila na gala prireditev, vendarle pa gre za malce bolj svečano frizuro, ki si jo omislimo za posebne spomladanske večere.

Prefinjena spuščena figa

Če obožujete urejene frizure, za katere ne porabimo veliko časa, je prefinjena spuščena figa vsekakor prava izbira.

Enostaven stranski vozelj

Zavozljana figa je figa, ki jo lahko nosimo na vse stile in je primerna za vse priložnosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!