Fruštek – 100% naravne in 100% slovenske granole za zdrav zajtrk

Fruštek je sveža ideja mariborčanke Anje Logar, ki je v poplavi granol in muslijev za zajtrk na policah trgovin obupala v iskanju tistih brez sladkorja. 100% naravne in 100% slovenske granole iz ekološke pridelave ter brez dodanega sladkorja spreminjajo naš jutranji obrok v zdravo navado, ki se je zaradi lične embalaže in fantastičnega okusa veselimo že večer prej.

Vsi nasveti zdravnikov o tem, da je zajtrk naš najpomembnejši obrok in zato nujen del našega vsakdana, nas ne morejo v to prepričati tako, kot to lahko naredi resnično okusen zajtrk. Fruštek so naravne granole oziroma musliji izpod rok mariborčanke Anje Logar, zaradi katerih se še tako zaspano jutro spremeni v zdrav in energije poln dan.

PREBERITE ŠE: Kefirko – slovenska posoda za pripravo domačega kefirja na Kickstarterju

Hrustljave granole so zaenkrat na voljo v petih okusih, njihove glavne sestavine (na primer mandlji, bučna semena, ovseni kosmiči, jabolka, laneno seme, datlji, marelice, mak, oljčno olje…) pa so iz ekološke in večinoma lokalne pridelave. Če je glavna sestavina muslijev na policah trgovin ponavadi ‘’bela smrt’’ – rafiniran sladkor, so granole Fruštek sladke le zaradi naravnih sestavin kot so med in suho sadje.

Vsi povsem naravni Fruštki so brez dodanega sladkorja in iz ekološke predelave. (foto: Fruštek na Facebooku)
Vsi povsem naravni Fruštki so brez dodanega sladkorja in iz ekološke predelave. (foto: Fruštek na Facebooku)

Prodajna mesta okusnih in zdravih granol Fruštek so v Ljubljani, Mariboru, Kranjski Gori, Krškem, Mozirju, Pivki, Šentjerneju in Velenju, naročimo pa jih lahko seveda tudi po spletu. Granole bodo kmalu na voljo tudi v spletni trgovinici, v kateri se že veselimo še bolj raznolike ponudbe lično zapakiranih zdravih ‘’fruštkov’’ za lepša jutra.

Lično zapakirane granole Fruštek so na voljo v petih različnih okusih (foto: Fruštek na Facebooku).
Lično zapakirane granole Fruštek so na voljo v petih različnih okusih (foto: Fruštek na Facebooku).

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.frustek.si
www.facebook.com/mojfrustek

Naročila na:
naroci.frustek@gmail.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljši recepti z jagodami: okusne sladice in pijače za bogove