G-RO: potovalni kovček, ki polni mobilne naprave na poti

Potovalni kovček / polnilec / delovna postaja G-RO

G-RO je revolucionaren potovalni kovček z vgrajeno baterijo za polnjenje mobilnih naprav. Zaradi koles z velikim premerom ga ne ustavi še tako neugodna podlaga in v kombinaciji s kompaktnimi merami je idealen partner ljudi, ki so veliko na poti, pa če potujejo na krajših ali daljših razdaljah. Opremljen je z baterijo zmogljivosti 23 tisoč mAh in s parom vmesnikov USB za polnjenje kar na poti.

Potovalni kovček G-RO z baterijo za polnjenje naprav odgovarja na izzive časa, saj je poleg kovčka tudi prenosni polnilnik. Kdor veliko potuje, ve, kako težko je včasih priti do električnega priključka, a zdaj imate na poti eno skrb manj. Vaš pametni telefon, tablica in prenosnik bodo imeli vedno pri sebi napolnjen ”hladilnik”, iz katerega si bodo lahko postregli kjerkoli in kadarkoli. A to je samo češnja na vrhu torte kovčka G-RO znamke Shalgi Design Studio. Potovalni kovček namreč ni naklonjen le uporabnikom mobilnih naprav, ampak je v prvi vrsti vrhunski kovček, ki ste ga vedno iskali.

PREBERITE ŠE: Moveo – prenosni električni skuter, ki se zloži v potovalni kovček


S svojimi velikimi kolesi in vsega 3,6 kilograma G-RO ponuja mobilnost tudi tam, kjer drugi kovčki odpovedo, zaradi svojih mer (56 x 36 x 23 cm) pa ga boste lahko nesli s seboj na vsako letalo. Njegove prednosti so prepoznali že številni na Kickstarterju, kjer je v pičlih nekaj dneh zbral že prek milijon ameriških dolarjev. Zanj morate odšteti (preračunanih) 450 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!