fbpx

Galerija D94: kjer so doma edinstvena darila

Si res želite, da bi dobivali enaka darila? Takšna, proizvedena za množice; da se ne bi razlikovala in da bi vnaprej vedeli, kaj pričakovati. Brez presenečenj, brez iskrenega navdušenja in brez edinstvenosti; tiste posebne note in občutka, da se je nekdo potrudil za vas. Si to res želite? Seveda ne!

Z edinstvenimi darili Galerije D94, kjer cenijo lepoto, umetnost in edinstvenost, ne boste na to niti pomislili. Morda si boste le želeli, da bi tudi vsi drugi dobili enako posebno darilo kot vi.

Kogojev vrček za pivo, ki to običajno pijačo spremeni v nekaj povsem drugega. Morda raje sabljo za penino, s katero bo gospod kot vitez očaral svojo Gvendolino? Ali kozarce cesarice Barbare, ki iz njih sicer ni pila, ampak bi si to nedvomno želela, pa naj bi bilo to v njenih časih za vladarico še tako neprimerno. Skodelico za kavo, ki jutranje trenutke obarva drugače, ker je drugačna sama. Ali pa edinstvenost povsem običajnih družinskih trenutkov – olivno olje posebnih okusov, ki ga boste odprli s strahospoštovanjem, desko za sir, ki kar kliče k temu, da nanjo položite vsaj tri vrste tega žlahtnega živila, ali vinski dekanter švedskega dizajna.

Galerija D94: kjer so doma edinstvena darila

Dodatne Informacije

Več informacij na:
d94.si

Vsebino omogoča Galerija D94.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!