Garmin MARQ Signature Set: ekskluzivne pametne ročne ure za vsako priložnost ali aktivnost

Zadnjič posodobljeno: :

Garmin MARQ Signature Set je odlična kombinacija naprednih materialov, najnovejše tehnologije in vpadljivega dizajna.

Set pametnih ročnih ur Garmin MARQ Signature Set je nastal v počastitev 30. obletnice obstoja podjetja Garmin. Komplet je sestavljen iz petih pametnih ročnih ur, ime vsake pa jo povezuje z aktivnostjo, za katero je najprimernejša. MARQ Driver za vožnjo, MARQ Aviator za letenje, MARQ Captain za pomorske aktivnosti, MARQ Adventurer za raziskovanje in avanture ter MARQ Athlete za športno udejstvovanje. Uram so skupni: zaslon, ki je vedno v pripravljenosti in ga je mogoče pregledovati tudi ob sončni svetlobi, sistem GPS in še kopica funkcij, značilnih za pametne ure. Med njimi lahko najdemo pomnilnika za shranjevanje glasbe, funkcijo Garmin Pay, pametna obvestila, aplikacijo za spremljanje aktivnosti, merilec srčnega utripa in še kaj.

Vsaka ročna ura je oštevilčena, komplet pa je shranjen v ročno izdelani škatli iz orehovega lesa. Za komplet pametnih ročnih ur je treba odšteti skoraj 9.000 evrov.

Galerija: Garmin MARQ Signature Set

Dodatne Informacije

Več informacij:
buy.garmin.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Amazon Halo Band – vaše zdravje zdaj nadzoruje AI