Geekovske superge, ki bodo vladale jeseni

Retro superge so nazaj

Četudi ne hodite v fitnes in ne ločite med eliptičnim in sobnim kolesom, gremo staviti, da superge tvorijo velik del vaše obutvene garderobe. Ker so udobne, trendne in zaradi njih (skoraj nikoli) ne dobimo žuljev. Leta 2015 smo bili zahvaljujoč znamkam kot so Adidas, Nike, Reebok in drugih velikanov športne in trendovske obutvene industrije priča obuditvi mnogih priljubljenih modelov iz preteklosti. Zato preverite, katere geekovske superge bodo vladale jeseni.

Poletje se počasi poslavlja, japonke in sandale bo zato kmalu zamenjala druga trendovska obutev. Za tiste, ki prisegate na trendovsko športno obutev, smo pripravili vse geekovske superge, ki bodo vladale to jesen. Gre za modele, ki so se v preteklosti že sprehajali naokoli, zdaj pa se vračajo na sceno.

PREBERITE ŠE: Chuck II: legendarne All Stars Converske po 98 letih doživele prenovo

Ko pride do obutvene ”dvorane slavnih”, v njej ne manjkajo Adidasove Superstarke. Hoteli smo jih desetletje nazaj, želimo jih zdaj in gotovo jih bomo tudi v prihodnjih letih. Enako velja za Conversove All Starke, sploh zdaj, ko so še bolj udobne. Kateri pa so še ostali retro modeli, ki letos doživljajo svoj preporod in jih je moč kupiti nove? Preverite v foto galeriji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljša modna darila za ženske 2020: stilska darila, s katerimi ne boste zgrešili