fbpx

Giant Reign 0

Kolesarjenje se je v zadnjih letih močno spremenilo. Ne gre nam več le za suhoparno vožnjo po makadamskih poteh ali nabijanje asfaltnih kilometrov, temveč skušamo z enim kolesom »pofurati« vse: od makdama, ozkih gozdnih stezic, zahtevnih vzponov in spustov, tudi kak kos asfalta, če je že treba. kolo priganjamo ...

Kolesarjenje se je v zadnjih letih močno spremenilo. Ne gre nam več le za suhoparno vožnjo po makadamskih poteh ali nabijanje asfaltnih kilometrov, temveč skušamo z enim kolesom »pofurati« vse: od makdama, ozkih gozdnih stezic, zahtevnih vzponov in spustov, tudi kak kos asfalta, če je že treba. kolo priganjamo navzgor in pa še posebej navzdol. Zato je potrebno biti primerno opremljen, to pa se začne pri kolesu. Giantov Reign 0 cilja prav na all-mountain zanesenjake, ki z enim kolesom znajo izkoristiti najboljše iz vsakega terena. Patentirano Giantovo vzmetenje »Maestro« nam bo močno olajšalo delo pri zahtevnih spustih, obenem pa nas ne bo motilo med vzponom, ko bomo iz telesa iztiskali še zadnje kaplje znoja. Zibali se bomo na 140mm blažilnikih, spredaj Foxovi 32 Talas, zadaj pa prav tako Foxovi R32. Da nam noge ne bodo odpadle bo poskrbel menjalnik SRAM X-9 in X-0, v kritičnih trenutkih pa se bomo lahko zanesli na zavore Avid Elixir. Pa še zgleda noro dobro!
Cena: 3.199 evrov
www.freestyle.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.