fbpx

Nikoli več izgubljeni

Prekolesarimo Slovenijo je prvi kolesarski vodnik po Sloveniji, ki je podprt s satelitsko navigacijo. Omogoča odlično orientacijo z zelo podrobnimi potovalnimi kažipoti ter možnost uporabe vodnika z GPS-sprejemnikom in interaktivnimi zemljevidi na spletnih straneh. Tridelni komplet obsega knjigo, potovalne kažipote in podporo na ...

Prekolesarimo Slovenijo je prvi kolesarski vodnik po Sloveniji, ki je podprt s satelitsko navigacijo. Omogoča odlično orientacijo z zelo podrobnimi potovalnimi kažipoti ter možnost uporabe vodnika z GPS-sprejemnikom in interaktivnimi zemljevidi na spletnih straneh. Tridelni komplet obsega knjigo, potovalne kažipote in podporo na spletni strani. 37 etap je speljanih po vsej Sloveniji, od Hodoša do Sečoveljskih solin. V skupni dolžini 1310 km bodo ideje za izlet našle tako družine kot zahtevnejši rekreativci.
Cena: 32,96 evrov
Info: www.mladinska.com

Prejšnje
Giant Reign 0

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.