fbpx

“Gingham” potisk nas popelje nekam preko mavrice

Podajmo se nekam preko mavrice in zasijmo kot Doroteja iz filma Čarovnik iz Oza. Modni kreatorji so namreč letošnjo pomlad poklonili prikupni protagonistki in jo povzdignili na modni pedestal.

V kolikor smo ob omembi Doroteje pomislili na čarobne svetlikajoče se rdeče čeveljce, na te pozabimo do Božiča, tokrat nam je namreč všeč njena prikupna obleka. Prelep karirast potisk, ki spominja na domačnost babičinega toplega domovanja, ameriška 50-ta, zapeljivo francosko brezčasnost Brigitte Bardot in romantični piknik nekje sredi zasanjane jase, je namreč navdihnil mnoge, ki narekujejo modne smernice.

PREBERITE ŠE: Oblecimo se kot model “off-duty”

Letošnjo poletno sezono bomo očarale oblečene v “gingham” kratke hlačke z visokim pasom, polno krilo kroja A, cigaretne hlače na rob, s peplumom zaključen kratek top in dvodelne kopalke s prikupnimi pentljami.

V galeriji smo zbrali najsladkejše “gingham” modne kose, s katerimi v svojo garderobo prinesemo prikupno pomladno svežino.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.