fbpx

Glamping Kolesarska vas: nov glamping v Sloveniji, ki vabi ljubitelje kolesarjenja

Kolesarska vas v Glampingu Ribno Bled

Fotografija je simbolična. Foto: Glamping Ribno Bled
Zadnjič posodobljeno: :

Glamping Ribno Bled, ki se nahaja na idilični lokaciji, le streljaj od znamenitega Blejskega jezera, in ponuja številne možnosti za aktivne počitnice, to poletje odpira nove namestitvene enote, ki so jih poimenovali Kolesarska vas.

V Kolesarski vasi bo na voljo 17 stilsko opremljenih lesenih hišk, ugnezdenih pod Ribniško Goro, ki jih bo objemal naravni bazen, v katerem se v toplih dneh lahko tudi plava. Zasebna infrardeča savna v hiški, lesena kad z vročo vodo na terasi in toplina notranje opreme, ki so jo izdelali v domači delavnici, obljubljajo nepozabno doživetje in popoln oddih v stiku z neokrnjeno naravo. Vsaka hiška je opremljena za bivanje do 4 oseb. Ker je izolirana in ogrevana, je primerna za bivanje skozi celo leto.

Kolesarska vas v Glamping Ribno Bled. Fotografije so simbolične.
Foto: Glamping Ribno Bled

Čudovita okolica ponuja številne kolesarske poti za gorske in cestne kolesarje, kot tudi za makadamkarje. Ker je Glamping Ribno odlično izhodišče za kolesarske izlete, so poskrbeli, da se bodo kolesarji pri njih počutili kot doma. Vsaka hiška ima svojo kolesarnico, v katero lahko spravite do štiri kolesa in jih po potrebi tudi napolnite z e-energijo. Na voljo je pralnica koles in manjša delavnica za popravila pri serviserju. Če kolesa nimate, si ga lahko izposodite. Nudijo navadna in e-kolesa različnih velikosti. Prav tako vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri poti, na katero se lahko odpravite sami ali v družbi njihovih certificiranih kolesarskih vodnikov.

Notranjost lesene hiške v Kolesarski vas. Fotografije so simbolične.
Foto: Glamping Ribno Bled

S kolesom lahko raziščete vse skrite kotičke naše dežele in pri tem ne škodite okolju. Taki obliki trajnostnega razvoja mobilnosti so namreč v Glampingu Ribno Bled zelo zavezani. Če ste tudi vi, jih to poletje obiščite, zajahajte svoje kolo in se prepustite užitku.

Slovenska vas v Glampingu Ribno Bled

Glamping Slovenska vas nudi 8 udobnih hišk, ugnezdenih na odlični lokaciji med zelenim smrekovim gozdom in modro reko Savo, a le streljaj od znamenitega Blejskega jezera. Domačnost zagotavljajo prijetna notranja oprema, zasebna zunanja vroča kad in zasebna kopalnica v skupnem objektu, savna ter skupni družabni prostor. Vsaka hiška je poimenovana po eni izmed slovenskih cvetlic, gostje lahko spijo v Zvončici, Nageljnu, Vijolici, Trobentici, Planiki, Lepemu čeveljcu, Encijanu in Šmarnici. Vsaka hiška sprejme največ 4 osebe. Ker je izolirana in ogrevana, je za bivanje primerna tudi v zimskem času.

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!