fbpx

Glamping Pibernik: dobrodošli v malem raju z dušo!

Privoščite si sproščujoč romantični oddih, pobegnite vsakdanjemu stresu in uživajte v objemu narave v glampingu Pibernik, na tihi in mirni lokaciji na Bledu.

Blejski biser z dušo, rustikalno opremljen glamping Pibernik, se nahaja v osrčju narave na mirni lokaciji na Bledu, obdani z gozdom in velikim travnikom. Namenjen je samo odraslim, torej predvsem parom in družinam s starejšimi otroki (12+ let).

V glampingu lahko prenočite v simpatičnih lesenih hiškah z lastnimi kopalnicami in se kopate v lesenem naravnem bazenu. Deluxe bungalov je hiška s pogledom na vrt ima vse kar potrebujete za popoln romantični vikend, Superior bungalov hiška pa združuje razkošje in udobje za zaslužen počitek!

Glamping Pibernik (Foto: Booking.com)
Glamping Pibernik (Foto: Booking.com)

Poleg glampinga imate tukaj na voljo tudi sobe – dvoposteljna soba v mansardi z luksuzno posteljo za lahek in miren spanec, dvoposteljna soba z balkonom, ki je pravo s pogledom na vrt in gozd pravo ljubezensko gnezdece – in apartmaje: apartma Green z eno eno spalnico, teraso in pogledom v gozd; apartma Premium z eno spalnico in dnevno sobo in pa apartma Superior v velikosti 110 kvadratnih metrov, ki združuje razkošje in prijetno udobje.

Glamping Pibernik (Foto: Booking.com)
Glamping Pibernik (Foto: Booking.com)

Zaradi svoje izjemne lokacije, le 4 minute stran od Blejskega jezera, je ta glamping odlično izhodišče za sprehode ali kolesarske ture. Po dolgem avanturističnem dnevu se lahko sprostite pod senco verande, se kot že prej omenjeno ohladite v lesenem naravnem bazenu ali pa igrate namizni tenis, badminton in pikado. Pozimi lahko opazujete zimsko idilo in jelene, ki se prosto sprehajajo.

Čisto zares mali raj z in za dušo!

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!