fbpx

Lamborghini Tecnomar 63: bodoča ikona

Lamborghini Tecnomar 63 ni le “vaja” v slogu in oblikovanju, temveč predstavlja sam vrh v svetu luksuznih motornih jaht. Njegovo srce sta hitrost in pa dinamičnost lahkega inženiringa.

Za tiste, ki si želite Lamborghinijeve moči in stila tudi na morju, sta Italian Sea Group in Lamborghini pripravila motorno jahto Lamborghini Tecnomar 63. Ta jemlje navdih pri hibridnem superavtomobilu Lamborghini Sián FKP 37 V12, s katerim se lahko primerja tudi po svoji zmogljivosti. Ima namreč dva 24-litrska MAN V12-motorja, vsak od njiju proizvede 2.000 konjskih moči, ki Tecnomarja 63 potisnejo do najvišje hitrosti 60 vozlov ali približno 113 km/h. Tecnomar meri v dolžino približno 19 metrov, tehta pa le 24 ton, za kar gre zahvala trupu iz karbonskih vlaken, kot ga ima tudi njegova štirikolesna inspiracija.

V notranjosti boste našli značilne Lamborghinijeve stilske poudarke, kot so ostri robovi, šesterokotne oblike in Y-oblike, Lamborginijeve sedeže, gumb za vžig in ugašanje vsakega motorja in pa krmilo z digitalnim zaslonom.

Lamborghini Tecnomar 63 (Foto: Lamborghini)
Lamborghini Tecnomar 63 (Foto: Lamborghini)

Za zunanjost Tecnomarja je na voljo obsežna barvna paleta, notranjost pa prihaja v le dveh različicah, lahko pa zato izbirate med različnimi kombinacijami materialov. Prva plovila Lamborghini Tecnomar 63 bodo na voljo v začetku leta 2021, zanje pa bo treba odšteti 3 milijone evrov.

Galerija: Lamborghini Tecnomar 63

Dodatne Informacije

Več informacij:
tecnomar63.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!