fbpx

Villa Gigi: rajska vila na Kvarnerju z razgledom, ki te pusti odprtih ust!

Če iščete oazo zasebnosti, popolne sprostitve in hedonističnih užitkov, potem je Villa Gigi na Opatijski rivieri popolna izbira.

Luksuzna Villa Gigi se nahaja v majhnem mestecu Mošćenice, ki ga najdemo v zaledju Mošćeničke Drage. Rajska počitniška oaza, obdana z zelenjem, ponuja resnično spektakularen razgled!

Villa Gigi (Foto: Booking.com)
Villa Gigi (Foto: Booking.com)

Notranjost vile je moderno urejena, na voljo so vam štiri spalnice, vsaka ima svojo garderobo in kopalnico, popolnoma opremljena sodobna kuhinja, prostoren jedilni kot in romantičen kamin, zato je ta vila odlična izbira tudi za zimski oddih. Iz notranjosti vile lahko uživate v dih jemajočih razgledih, saj ima ta velika panoramska okna. V kleti je spa kotiček z notranjim ogrevanim bazenom in savno. Na razpolago so vam tudi telovadnica in pa soba za bilijard, kjer se boste lahko zabavali z družino ali s prijatelji.

Notranjost Ville Gigi (Foto: Booking.com)
Notranjost Ville Gigi (Foto: Booking.com)

Enako očarljiva je tudi zunanjost vile, kjer boste našli prostoren vrt, zunanjo kuhinjo z jedilnico, žar ter seveda fantastičen ogrevan bazen. Slednji gleda na morje, kar pomeni, da boste lahko v razgledu uživali tudi med ohlajanjem v bazenu in sončenjem.

Hedonizem na kubik - Villa Gigi (Foto: Booking.com)
Hedonizem na kubik – Villa Gigi (Foto: Booking.com)

Kot gostje vile boste imeli možnost zasebnega kuharja, izposojo električnih koles, pa tudi gumenjakov v skiperjem za enodnevne izlete.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!