fbpx

Marshall Emberton: majhen, a briljanten zvočnik

Emberton je kompaktni prenosni Bluetooth zvočnik z glasnim in živahnim zvokom, ki ga zmore le Marshall. Združuje sodobno tehnologijo in pa ikonični dizajn, zaradi česar boste zvočnik ponosno nosili s seboj!

Novi zvočnik Marshall Emberton je svoj značilni zvok zapakiral v vintage embalažo, ki tehta le 700 gramov in podpira standard IPX7, kar pomeni, da ga lahko za približno 30 minut potopite meter pod vodo. Kljub majhnosti zvočnika pa pri podjetju zatrjujejo, da je zvok bogat, jasen in glasen.

Zvočnik prihaja z Bluetoothom 5.0 in z dosegom 10 metrov, s pomočjo tehnologije True Stereophonic pa oddaja 360-stopinjski zvok, kar je češnja na vrhu torte. Temu se pridružuje še življenjska doba baterije, ki je z enim polnjenjem približno 20 ur. S podporo za hitro polnjenje pa lahko zvočnik v pičlih 20 minutah napolnimo še za dodatnih pet ur predvajanja.

Marshall Emberton
Marshall Emberton

Marshall vstopa s tem zvočnikom na precej natrpan trg, kjer kupcem ne manjka vabljivih možnosti, a pričakujemo, da bosta Embertonu prav njegov vintage videz in pa baterija z dolgo življenjsko dobo pomagala, da izstopa! Cena za zvočnik je 149 evrov.

Galerija: Marshall Emberton

Dodatne Informacije

Več informacij:
marshallheadphones.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!