Ko moški ljubi žensko: te stvari bo izgovoril le, če je vate resnično zaljubljen!

Zadnjič posodobljeno: :

Resnična ljubezen je veliko več kot poželenje … in to lahko ugotoviš tudi iz načina, na katerega moški komunicira. Na tebi je le, da jih razvozlaš in opredeliš.

Ljubezen je ena tistih stvari, ki jih ne moreš razumeti, vse dokler je ne doživiš na lastni koži. Morda misliš, da veš, kaj je prava ljubezen in je v tvojih mislih tvoje trenutno razmerje “tisto ta pravo”, a nekaj let kasneje boš morda ugotovila, da to ni bila pristna ljubezen, temveč zgolj strast. In to bo moški izgovoril le, če je vate resnično zaljubljen.

“Tako sem ponosen nate.”

Ponos je rezultat ljubezni. Če si na določeno stvar v življenju ponosna, je verjetnost, da to stvar imaš rada. Tako je tudi v ljubezni – moški, ki je ponosen na tvoje dosežke, meni, da so tudi njegovi, ker si del njega.

“Nekaj načrtujem za naju.”

Bodi realna, njegove popolnoma načrtovane aktivnosti nakazujejo, da je preveč zaljubljen. Če nenehno razmišlja o tem, da bi pripravil popolno presenečenje zate, ko se bosta videla, je očitno, da nima v mislih le tega, kako te bo odpeljal v posteljo. Takšen moški ponavadi kaže, da želi dolgo ostati s teboj, v resni zvezi.

“Nekaj načrtujem za naju.”
“Nekaj načrtujem za naju.”

“Pogrešam te.”

Saj veš, kako je – moški bo težko priznal svoja čustva, posebej na začetku razmerja. Če ti brez zadržkov pove, da te pogreša ali ima rad, je očitno, da o tebi razmišlja vsepovsod.

“To me spominja nate.”

Ko se zaljubiš. te bo vsaka stvar spominjala na osebo, ki jo imaš rada. Če ti moški pošlje sporočilo, v katerem ti pove, da ga določena stvar spominja nate, je zaljubljen do ušes. Posebej, če ti pošilja pristna in smešna sporočila, ki iskreno pove, da te ne more spraviti iz svojih misli.

“To me spominja nate.”
“To me spominja nate.”

“Rad bi, da si zdaj v tem trenutku z menoj.”

Rad preživlja čas s teboj in ti bo tudi povedal. Ljubezen nadzoruje um, ki pravi, da bi rad s teboj priživljal čas, kar kaže na to, da so njegove misli povsem obsedene s teboj. Prava ljubezen je sinonim za naklonjenost. Če ti pošilja takšna sporočila takrat, ko je zaseden, si potem resnično želi biti s teboj.

“Pri tem ti lahko pomagam.”

Če ti to izreče, to pomeni, da si želi, da ga potrebuješ. Ne glede na to, ali ti deli nasvete ali pa ti fizično pomaga, ti takšen moški želi pokazati, da je vreden zaupanja. V bistvu ti s tem želi pokazati, da mu lahko vedno verjameš.

“Pri tem ti lahko pomagam.”
“Pri tem ti lahko pomagam.”

“Lepa si.”

Če je moški po naravi spogledjiv in to fazo uporabi prezgodaj, potem morda to pomeni, da nisi edina, pri kateri želi vzbuditi vtis, da je posebna. Če pa tvoj videz ne komentira prepogosto in je izbričen pri komplimentih, potem to res nekaj pomeni.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Po zadnjih raziskavah so glavni vir stresa za ženske moški, in ne otroci