fbpx

Google predstavlja Google Pixel 8a: Najnovejši in najugodnejši model serije Pixel 8

Foto: Google

Google je razkril Pixel 8a, najnovejši dodatek k njihovi cenovno dostopnejši seriji A, ki združuje vrhunske funkcije v bolj dostopnem paketu. Pixel 8a prihaja z osveženo obliko, ki sledi linijam dražjih modelov Pixel 8 in Pixel 8 Pro.

Google Pixel 8a je prispel, prinaša pa svež zagon v Google-ovo serijo dostopnejših telefonov, z oblikovnimi in funkcionalnimi nadgradnjami, ki ga približajo najnovejšim modelom višjega razreda. Z novim Pixelom 8a Google ponuja tehnologijo visokega razreda po dostopnejši ceni, s svežimi barvnimi možnostmi kot so Aloe in Bay, ki dodajo osebni pridih in izstopajo v množici.

Cena pada, kvaliteta ostaja

Google je pred predstavitvijo Pixela 8a znižal cene svojih vrhunskih modelov, Google Pixel 8 in Pixel 8 Pro. To potezo lahko vidimo kot strateški manever za povečanje dostopnosti vrhunske tehnologije širšemu krogu uporabnikov. Pixel 8a sledi temu trendu z začetno ceno 499 EUR za model z 128 GB, kar predstavlja odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Je pa ta zelo blizu modela Google Pixel 8.

Tehnologija, ki sledi vašemu tempu

Pixel 8a se ne šali, ko gre za zmogljivosti. Opremljen je z Google-ovim najnovejšim čipom Tensor G3, ki omogoča izjemno hitro in učinkovito delovanje. 8 GB RAM-a in izbira med 128 GB ali 256 GB shrambe zagotavljata, da ne boste nikoli zmanjkali prostora ali moči za vaše aplikacije in medije.

Nakup: Serija telefonov Google Pixel

Znižano za 338,11 EUR
Znižano za 227,83 EUR

Zadnja posodobitev 2024-06-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Telefon se ponaša tudi z naprednimi fotografskimi funkcijami, vključno z dvojno kamero, ki omogoča izjemne fotografije in videoposnetke. Opremljen je z več AI funkcijami, kot so Magic Editor in Photo Unblur, ki vašim fotografijam dodajo profesionalni dotik.

Oblikovan za vsakdan

Pixel 8a ni le tehnično dovršen, ampak tudi robusten. Z IP67 certifikatom je odporen na vodo in prah, kar pomeni, da ga lahko brez skrbi uporabljate v različnih okoljih. Njegov elegantni dizajn z več bolj zaobljenimi robovi in mat površino zagotavlja, da je telefon tako prijeten na pogled kot na otip.

Cena in dosegljivost

Google Pixel 8a je cenovno dostopen in dosegljiv širom sveta, kar ponuja odlično priložnost za vse, ki si želijo vrhunsko tehnologijo po nižji ceni. Začetna cena za model s 128 GB znaša 499 USD, kar je izjemno privlačno za napravo te ravni. V Evropi je cena postavljena na 549 EUR, medtem ko v Indiji stane 52.999 INR. Različica z večjo kapaciteto, 256 GB, je na voljo za 559 USD ali 609 EUR. Ta pristop Google omogoča, da tehnologija Pixel postane dostopnejša širšemu krogu uporabnikov po vsem svetu.

Nakup: Serija telefonov Google Pixel

Znižano za 338,11 EUR
Znižano za 227,83 EUR

Zadnja posodobitev 2024-06-14 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.