fbpx

GoPro Hero Max: novi kralj 360-stopinjskih posnetkov

GoPro Hero Max

Tukaj je GoPro Hero Max in akcijski posnetki še nikoli niso bili videti tako kul!

GoPro je predstavil prenovljeno kamero za snemanje 360-stopinjskih posnetkov, ki ponuja toliko različnih možnosti, da uporabnika težko pusti ravnodušnega. GoPro Hero Max ima 2 kameri, z vsako pa lahko menjuje med štirimi dolžinami leče. Od navadne povečave do, kot pravi GoPro, najširše slike doslej. Kamera na zadnji strani, kjer se nahaja tudi zaslon, bo lahko služila kot enojna kamera za vlogerje.

Posnetki bodo stabilizirani s funkcijo Max HyperSmooth, 360-stopinjski posnetek pa se bo ustvaril že znotraj kamere. Tega bo mogoče dodatno spreminjati v aplikaciji za pametni telefon. 6 mikrofonov bo skrbelo za izjemen 3D-zvok, z uporabo funkcije Max TimeWarp pa bo “timelapse” dobil povsem drug pomen. Vse skupaj je zapakirano v ohišje, vodoodporno do globine 5 metrov. Predprodaja se je že začela, za GoPro Hero Max pa bo treba odšteti 529,99 evrov.

GoPro Hero Max
GoPro Hero Max

Novi GoPro Hero8 Black in dodatki

Dobili smo tudi novo različico priljubljene akcijske kamere, GoPro Hero8 Black, ki se po videzu ne razlikuje od sedmice. Novosti so predvsem v notranjosti naprave. Druga generacija že tako dobre stabilizacije posnetkov HyperSmooth 2.0 sedaj deluje pri vseh ločljivostih. Izboljšana je tudi filtracija odvečnega šuma pri snemanju zvoka. Nov je tudi način montiranja kamere na različna držala, ki je sedaj bolj enostaven. Cena: 429,99 evrov.

Mogoče je dokupiti še 3 nove dodatke, kot je zunanji zaslonček, zunanja LED luč ter visokoločljivostni mikrofon.

GoPro Hero8 Black in Hero Black, ter dodatki
GoPro Hero8 Black in Hero Black, ter dodatki

Dodatne Informacije

Več informacij:
gopro.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!