fbpx

H & M ArtBy za otroke

Kolekcija otroških oblačil priznane švedske blagovne znamke oblačil H & M ArtBy je narejena iz organskega in recikliranega bombaža, saj je letos še posebno poudarjena tema varovanje okolja in narave za prihodnost našega zelenega planeta. Za ljubke motive in risbe na oblačilih za deklice je poskrbel ...

Kolekcija otroških oblačil priznane švedske blagovne znamke oblačil H & M ArtBy je narejena iz organskega in recikliranega bombaža, saj je letos še posebno poudarjena tema varovanje okolja in narave za prihodnost našega zelenega planeta. Za ljubke motive in risbe na oblačilih za deklice je poskrbel znani švedski ilustrator Beata Boucht, ki je ustvaril domišljijska, fantazijska bitja in znake iz sveta sanj, ki bodo prikazani na majicah, jopicah, puloverjih, legicah in na balerinkah. Za fantovska oblačila in superge sta ilustracije in risbe ustvarila priznani švedski oblikovalski par VÅR, ki ga sestavljata oblikovalca Karl Grandin in Björn Atldax. Drzne slike in risbe so prikazane na majicah, kapucarjih, supergah in kapah. S kolekcijo ArtBy za otroke je švedski proizvajalec oblačil naredil korak naprej pri ekološkem ozaveščanju otrok, saj je prihodnost planeta odvisna od njih in nas samih, pri tem pa ustvaril kolekcijo oblačil, ki je sveža, zabavna in udobna, predvsem pa modna. 

www.hm.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.