Halloween 2016: poceni kostumi, ki jih zlahka narediš sam

Ste že izbrali kostum za Halloween 2016? No, splet je poln takih in drugačnih predlogov, mi pa smo za noč čarovnic 2016 poiskali nekaj najbolj ustvarjalnih in poceni kostumov, ki jih zlahka naredite tudi sami.

Ste še že odločili, kaj boste letos za Halloween? Mi smo se odločili, da vam pri izbiri kostuma nekoliko pomagamo. Da ne boste zapravili preveč denarja, smo poiskali poceni kostume, ki jih zlahka naredite tudi sami. Vse, kar potrebujete, je nekaj volje in potrpežljivosti in na koncu boste nad rezultatom navdušeni. Izjemno popularni kostumi za noč čarovnic 2016 so Harley Quinn iz Odreda odpisanih, Pokemon Go, Hodor iz Igre prestolov, Beyoncé iz spota Lemonade, Finn, Rey in BB-8 iz Vojne zvezd, Snapchat filtri ter Izganjalci duhov. In če ne želite biti takšni, kot naj bi bila večina, potem hitro pobrskajte po naši galeriji in si poglejte ideje za poceni kostume za Halloween 2016, ki jih lahko naredite sami.

PREBERITE ŠE: Noč čarovnic 2016 po Sloveniji: Kam za Halloween?

Galerija – Halloween 2016: poceni kostumi, ki jih zlahka naredite sami

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!