Tinder: Hands Free – Tinder: poslušajte svoje srce, ko na Tinder-ju iščete partnerja

Kolikokrat smo že slišali, da se je treba odločati z glavo ne s srcem. Čeprav nas filozofija, ki stavi na razum, velikokrat rešuje, pa vsaj nekje razum ni najboljša valuta. Ko gre za iskanje potencialnega partnerja. In kje, če ne prek mobilne aplikacije Tinder, katere namen je iskanje primernega partnerja, je bolje iskati sorodno dušo? A če ste do zdaj odločitev prepuščali glavi, vam aplikacija Hands-Free Tinder, narejena posebej za Apple Watch, omogoča, da namesto nje odloča srce.

Hands-Free Tinder je mobilna aplikacija za spoznavanje in parčkanje ustvarjena za uporabnike pametne ure Apple Watch. A če smo bili vajeni, da je pri klasičnemu Tinderju tehtnico na eno ali drugo stran nagnila glava, zdaj odločitev polagate v roke srca, točneje srčnega utripa.

PREBERITE ŠE: Tinder: Brezplačna aplikacija za spoznavanje in parčkanje, kjer lahko spoznate tudi Švedinjo! [APP]

V kombinaciji s pametno uro, ki zna meriti srčni utrip, namreč omogoča, da Tinder uporabljate brez rok, torej brez potega levo ali desno po zaslonu, srčni utrip pa je tisti, ki reče da ali ne. Odločitev, ali je uporabniku oseba všeč ali ne, pa zavisi od tega ali se vam srčni utrip ob pogledu na fotografijo poveča ali pade.


Podjetje T3, ki stoji za aplikacijo, bo aplikacijo Hands-Free Tinder v spletno trgovino poslala kmalu, z njo pa upa, da ustvariti karseda organsko ženitno posredovalnico. Boste zdaj raje pustili, da govorijo čustva in ne razum?

Dodatne Informacije

Več informacij:
t-3.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!