fbpx

Hello Touch X: spolna igračka za pare

Spolna igračka Hello Touch X je najboljša in najbolj "kinky" igračka za pare, ki so jo kadarkoli izumili. Pri Jimmyjane so namreč svojo spolno igračko Hello Touch nadgradili ter jo naredili še bolj močno in zanimivo. Preko vmesnikov so namreč na konice prstov s Pleasure Pods dodali še nekaj elektrošokov, ki so, brez skrbi, popolnoma varni.

Osnovne Informacije
Znamka
Jimmyjane
Model
Hello Touch X
Cena
125€
Trgovina

Spolna igračka Hello Touch, ki je preko vmesnikov na konicah prstov, pošiljal po telesu prijetne vibracije, bo sedaj preko tako imenovanih Pleasure Pods pošiljal še elektrošoke. Tehnologija v Hello Touch X, ki je podobna tisti, ki jo fizioterapevti uporabijo, da sprostijo vaše mišice, bo vas in vašega partnerja popeljala na prijetno elektro stimulacijsko izkušnjo.

Preko Pleasure Pods Hello Touch X prinaša prijetne elektrošoke.
Preko Pleasure Pods Hello Touch X prinaša prijetne elektrošoke.

Na voljo je deset stopenj intenzivnosti, ki z večjo intenzivnostjo pridobivajo tudi na “kinky”. Jimmyjane opisuje svojo napravo kot “idealen način za testiranje užitka/bolečine pri sadomazohizmu”. Raziskave med drugim kažejo, da je elektro stimulacija učinkovita metoda zdravljenja pri spolni disfunkciji žensk, saj lahko privede do intenzivnejših orgazmov, hkrati pa ni nevarnosti telesnih poškodb.

PREBERITE ŠE: Philips BlueTouch: obliž, ki bo sprostil bolečino s pomočjo iPhona

Cena kompleta Hello Touch X je okoli 125 evrov
Cena kompleta Hello Touch X je okoli 125 evrov

Spolna igračka Hello Touch X prihaja z dvema vrstama Pleasure Pods: eni so za vibracije in drugi za elektro stimulacijo. Cena kompleta Hello Touch X je okoli 125 evrov.
Jimmyjane med drugim posodablja tudi svojo linijo nepremočljivih vibratorjev Form 5 z možnostjo ponovne polnitve.

Dodatne Informacije

Več informacij:
jimmyjane.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!