fbpx

Adidas – najnovejši spot ”There will be haters” z zvezdniki nogometnih klubov Real Madrid in Barcelona

Vedno bodo obstajali ''haterji'' (sovražniki; ''There will be haters'') in kdo, če ne nogometni superzvezdniki Luis Suarez, James Rodriguez, Karim Benzema in Gareth Bale, zvezde najnovejšega Adidasovega promocijskega videa, to še kako dobro vedo. In kot ob najavi najnovejših parov športnih čevljev adizero f50, Predator, Nitrocharge in 11Pro pravi Adidas, ''imeti sovražnike, je največji kompliment''.

V Adidasovem spotu ”There will be haters”, kjer so moči združili trije zvezdniki nogometnih klubov Real iz Madrida in eden iz Barcelone, je glavni razlog naštevanje stvari, ki jih navijači nasprotnega moštva kritizirajo pri njih (posebej prek socialnih omrežij). Ker kot vemo, dobre predstave prinašajo ne samo zmage, ampak pogosto tudi sovraštvo navijačev iz nasprotnega tabora, iz katerega pa igralci ponavadi črpajo še dodaten motiv.

PREBERITE ŠE: Adidas in GORE-TEX® ustvarila privlačne in vodoodporne čevlje

Gareth Bale (Real Madrid).
Gareth Bale (Real Madrid).

Verjetno pa si Adidas ni naredil usluge, ko je postavil ceno novim modelom nogometnih čevljev, saj ta znaša skoraj 250 evrov. A za dobrim konjem se vedno praši.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!