fbpx

Hike & Bike Chalet: bohinjska lesena hišica za aktivne počitnice

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Preverite to simpatični hišico v Bohinju, ki je kot nalašč za aktiven oddih v naravi - Hike & Bike Chalet.

Bohinj je dobrodošla osvežitev v poletnih mesecih, saj se je ob visokih temperaturah in po športnih aktivnostih mogoče osvežiti v kristalno čistem jezeru. Hike & Bike Chalet je primerna prav za ljubitelje športnih aktivnosti, nahaja se v vasi Stara Fužina in nudi odlično izhodišče za aktivno preživljanje počitnic.

Mimo hišice teče bistra Mostnica, zaradi česar je še toliko bolj prijetno posedati ob hiši in opazovati okoliško naravo ali pa listati po straneh najljubše knjige. Do Bohinjskega jezera vas loči le kratek sprehod, sicer pa hišica predstavlja odlično izhodišče za obisk bližnjih vršacev.

Sprostitev ob Mostnici

Okoli Hike & Bike Chalet se razprostira zelen vrt. Na katerem je postavljen žar, tu najdete tudi igrišče za otroke in ležalnike za sončenje. Sredi zemljišča stoji očarljiva hišica, v kateri se nahaja velika dnevna soba s polno opremljeno kuhinjo, v prvem nadstropju pa sta umeščeni dve spalnici. Vsaka z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, tako lahko hišica skupaj sprejme do šest oseb.

Gostom omogočajo skladiščenje koles, prav tako pa vam nudijo vodiče za kolesarske in pohodniške ture. Čez dan lahko tako aktivno raziskujete lepote Bohinja, po napornem dnevu pa se zleknete v ležalnike ob osvežujoči Mostnici in si privoščite zasluženi počitek. Zveni kot popoln oddih, ne!?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!