Hiša Katja: uživajte v pogledu na prekrasno Špikovo pogorje

Hiša z bazenom in jacuzzijem

Foto: last ponudnika
Zadnjič posodobljeno: :

Hiša Katja se nahaja na mirni lokaciji v Jezercih (le 4 kilometre od Kranjske Gore) v objemu narave s prekrasnim pogledom na Špikovo pogorje.

Ob vstopu v hišo Katja se boste najprej znašli v prostorni dnevni sobi, kjer vam je na razpolago udobna sedežna, na kateri boste lahko uživali ob gledanju TV-ja in prasketanju ognja v kaminu. Z dnevno sobo sta povezana sodobno opremljena kuhinja in velik kuhinjski kot. Spalni prostori s tremi ločenimi spalnicami z zakonsko posteljo se nahajajo v prvem nadstropju, kjer je tudi kopalnica.

Ob lepem vremenu boste lahko uživali na veliki sončni terasi s prekrasnim razgledom na Špikovo pogorje, ki ga boste lahko občudovali neposredno iz ogrevanega bazena ali iz jacuzzija. Zraven je tudi letna kuhinja, kjer si lahko pripravite hrano na žaru. Sprostite se lahko tudi v zasebnem velnesu, ki vključuje turško in finsko savno.

Hiša Katja
Foto: last ponudnika

V vaši bližini ne manjka možnosti za aktivnosti. Do Martuljških slapov se lahko odpravite kar peš neposredno od hiše. Prvi slap ki pada čez 50 metrov visoko steno, dosežete že po 30 minutah hoje. Ustavite se lahko tudi pri jezeru Jasna, si ogledate enega najlepših in najvišjih slapov v Sloveniji – slap Peričnik, obiščete naravni rezervat Zelenci, se podate na Vršič ali pa v katero od prekrasnih gorskih dolin – Vrata, Kot, Krma, Krnice, Pišnice, Radovna, Tamar. Neposredno za hišo je tudi izhodišče za dve kratki, a zelo adrenalinski športni ferati Hvadnik in Jerman.

Hiša Katja je samo še en razlog več, zakaj bomo letos dopustovali kar doma!

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Hvar Places Hotel by Valamar: novi čarobni hotel zaradi katerega bomo letos odpotovali na Hvar