Dve astrološki znamenji, ki sta neusmiljena deloholika

… in eno, ki je že rezerviralo svoj naslednji dopust

Foto: Sony Pictures Releasing
Zadnjič posodobljeno: :

Kdo je cel dan prilepljen na računalnik (ali telefon) in kdo službo zapusti takoj, ko lahko?

Obstajajo tisti, ki se svojo službo ukvarjajo 24/7 – neprenehoma brskajo po e-pošti, nenehno razmišljajo o naslednjem velikem projektu in se ne odlepijo od svojih planerjev. In potem obstajajo tudi tisti, ki trdno verjamejo, da naredi delo brez počitka človeka skrajno dolgočasnega ter imajo vedno pripravljeno sporočilo o odsotnosti z delovnega mesta.

To neskladje lahko razložijo zvezde. Tu sta dve astrološki znamenji, ki sta neusmiljena deloholika – in eno, ki se z veseljem odklopi od dela takoj, ko se lahko.

Dva neusmiljena deloholika

Kozorog

Nihče ne uživa v doseganju ciljev tako zelo, kot to zemeljsko znamenje. Izjemno ambiciozni in samomotivirani kozorogi bodo pripravili načrt, postavili roke, ustvarili obsežne kontrolne sezname in delali, delali, delali, dokler naloga ne bo končana. Pričakujte, da bodo prišli v pisarno prej in odšli pozneje kot drugi. Kjer vsi ostali vidijo priložnost, da si oddahnejo in se zberejo, kozorogi vidijo dodaten čas za dokončanje še nekaj nalog, preden se dan izteče.

via GIPHY

Devica

Če ste že kdaj videli kakšen dokumentarec o Beyoncé, potem ste dobili približno sliko, kako neizmerno lahko pretiravajo device, ko gre za njihovo delo. So natančni, zelo zagnani in neizprosni stroji, zato se ne ustavijo, dokler delo ni končano in je vse opravljeno pravilno. Če imate v svoji ekipi devico, pričakujte pogoste sestanke, številne prepise in nekaj mikroupravljanja, saj ti perfekcionisti ne verjamejo, da je lahko kdo tako temeljit kot so oni. Verjetno bodo delali do zadnjega atoma moči – poskušali bodo biti pred roki, da bi imeli na voljo dodaten čas za preverjanje dejstev in zagotavljanje, da je vse brez napak.

via GIPHY

Eno znamenje, ki resnično vzpostavi ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem

Strelec

Njihov simbol je kentaver – pol (delovni) konj, pol človek – zato strelci trdo delajo, toda ti pustolovci prosti čas cenijo ravno tako kot delovni čas. Tam, kjer se device in kozorogi kažejo zakopljejo v sezname opravil, da bi stvari pravilno opravili, si strelci ne morejo kaj, da ne bi vsaj malce pomešali posla z užitkom. Pogosto bodo pripravili “brain storming” ob koktajlih, si vzeli cel dan zase, da se preprosto odpočijejo, se pomladijo in vrnejo z novo odkritim navdušenjem nad službo. In kar zadeva dopust, ne skrbite, strelec je poskrbel tudi za to. Ne pričakujte, da se vam bodo javili po e-pošti ali sporočilu, saj prosti čas zanje pomeni popolni odklop.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zveza, polna strasti: katera astrološka znamenja imajo v postelji najboljšo kemijo?