fbpx

Trendi za notranjo opremo v letu 2021

Foto: Kam Idris/ Unsplash

Trendi notranje opreme za leto 2021 so namenjeni ustvarjanju udobnega, funkcionalnega doma. Za tiste, ki želite svoje prostore nadgraditi s celotno prenovo ali preprosto majhno osvežitvijo, sledite spodnjim trendom.

Notranje rastline

Če želite polepšati svoj dom in izboljšati celoten videz svojega prostora, dodajte svoji hiši notranje drevo ali rastlino. Notranjanje rastline lahko vplivajo na razpoloženje, povečajo ustvarjalnost in zmanjšajo stres.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Interior Design (@interiordesignmag)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ma+partners (@maandpartners)

Geometrijske oblike

Geometrijske oblike so običajno povezane z “Art Deco”, “Mid-Century” in “Contemporary” estetiko. Pohištvo in okraski z geometrijsko obliko lahko prostoru dodajo dramatično napetost. Prevladujejo mehkejše linije in bolj okrogle oblike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethnicraft (@ethnicraft)

Trajnostno pohištvo

Starinsko pohištvo je redko in včasih edinstveno, vendar vam omogoča eksperimentiranje in dodajanje osebnega pridiha. Kreativno predelajte kose pohištva, ki bi jih drugače zavrgli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Henderson (@em_henderson)

Sprostitveni kotički

Udobni fotelji in topla lesena miza so idealen kraj za sprostitev, branje najljubše knjige ali video pogovor z vam ljubimi osebami.

Les

Od skandinavskih navdihov je les material, ki ga bomo videli na tleh, stenah in stropih. Ker so tla temelj doma, lahki toni lesa prinašajo topel in jasen občutek. Prav tako daje industrijskim bivalnim prostorom bolj prostoren in svetel videz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ma+partners (@maandpartners)

Drzni kosi

Drzni kosi pohištva in dekorativni dodatki prostoru dodajo osebno noto, značaj in karakter. Zato pri nakupu drznih kosov razmišljajte izven svojega okvirja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IGNANT (@ignant)

Grafični trend “face line”

Ta grafični trend je že nekaj časa izpostavljen na družabnih omrežjih. Ta monokromatski dizajn doda šik in minimalističen dotik prostoru, medtem ko njegovi arhetipi častijo ženske obline.

Črno bela kombinacija

Kombinacija črne in bele ustvari eleganten videz v vsaki sobi. Bela v prostoru oblikuje svežo in čisto vibracijo, medtem ko dodajanje črnih dodatkov – na primer svetilke in tkanine, prostor naredijo izjemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Living (@vogueliving)

Tople barve

Tople barve izžarevajo prijetnost in intimo, zato letos izbirajte med rjavo, bež, barvo smetane in gorčice.

Zemeljski barvni toni in teksture

Leta 2021 bomo videli veliko zemeljskih tonov in tekstur. Veliko bo naravnih barv, vključno z bež, rjavo, belo in globokimi ter nevtraliziranimi odtenki, kot sta olivno zelena in ožgano oranžna.

Barva leta 2021 – siva in rumena

Gre za kombinacijo sive in rumene, ki poosebljata vzdržljivost, optimizem in upanje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!