fbpx

H&M Move: nova kolekcija športnih oblačil

Gibajte se skupaj z Jane Fonda in JaQuelom Knightom

H&M Move je nova blagovna znamka, ki je od danes na voljo po vsem svetu. Njena misija je približati športna oblačila vsem ter spodbuditi ves svet in vsako telo h gibanju, ne glede na to, kkakšne so vaše zmožnosti gibanja.

H&M Move ponuja dostopnejšo vizijo športa, saj ga pojmuje kot gibanje in slavi dejstvo, da je vsakdo na planetu že gibalec, ki se giblje na različne načine. H&M Move želi svet opremiti z elegantnimi in funkcionalnimi “gibalnimi oblačili”, ki bodo gibalcem vseh zmožnosti in spretnosti omogočila udobno in samozavestno gibanje.

H&M Move je blagovna znamka gibanja. Tu smo, da slavimo gibanje in povabimo svet, da se
giblje. Za športna oblačila H&M Move želimo, da postanejo priljubljeni del garderobe vsakogar
in ne le športnikov. Zagotavljamo široko paleto “gibalnih oblačil” več kategorijah, ki so
elegantna, funkcionalna in neverjetno ugodna za naše kupce. V kombinaciji z našo strastjo, da
bi se gibali vsi in vsako telo, smo skupaj z našima gibalcema, Jane Fonda in JaQuelom Knight,
resnično navdušeni za potovanje, ki je pred nami.
– Simon Brown, General Manager H&M Move

H&M Move začenja globalno kampanjo za vadbo, ki jo bosta vodila gibalca – ikona fitnesa Jane Fonda in priznan koreograf JaQuel Knight. V predstavitvenem filmu Jane Fonda ponovno prevzame vlogo inštruktorice vadbe in povabi svet h gibanju. JaQuel Knight se ji pridruži pri vodenju te medgeneracijske vadbe, ki slavi vse oblike gibanja in gibalce – od zelo spretnih do radostno igrivih. 40 let po objavi svojega prvega vadbenega videoposnetka si Jane Fonda še naprej prizadeva, da bi premaknila ljudi.

H&M Move za ženske in moške predstavlja široko paleto “gibalnih oblačil”, ki so zasnovana za skakanje, upogibanje, preskakovanje in gibanje. Prva kolekcija vključuje različne izdelke Move Essentials, vključno s funkcionalnimi majicami, lahkimi jaknami ter širokim izborom športnih pajkic in nedrčkov, poleg izdelkov, posebej zasnovanih za trening in tek.

Hkrati je na voljo kolekcija H&M Move Monogram, ki sta jo v predstavitvenem filmu nosila Jane Fonda in JaQuel Knight. Slednja vključuje vrsto športnih oblačil z logotipom in odsevnimi detajli.

H&M Move bo predstavil štiri ekskluzivne materiale, ki združujejo inovativne dizajne in zapletene tehnologije s preprostim sistemom poimenovanja. Kupci morajo le pogledati na
ime vsakega materiala, da razumejo, kaj počne in kako jim pomaga pri gibanju. DryMove™ – pomaga odvajati vso vlago s kože, tako da ste med gibanjem udobno suhi. ShapeMove™ – daje vam dodatno oporo in ima prednost, da pri dvigovanju in raztezanju nič ne razkrije. SoftMove™ – je izjemno mehak in vam med gibanjem nudi dodatno oporo. StormMove™ – ščiti pred vetrom in dežjem ter diha ne glede na vreme.

Vsi materiali vplivajo na naš planet, od proizvodnje, uporabe, do konca življenjske dobe in odlaganja. Da bi zmanjšala vpliv na okolje, si skupina H&M Group prizadeva, da bi do leta 2030 100 % materialov reciklirali ali pridobivali na bolj trajnosten način. H&M Move je danes že skoraj pri 85 %, začenši z 99 % recikliranjem vsega poliestra in z ekološkim, recikliranim ali BCIizvorom vsega bombaža, ki ga uporablja v svojih kolekcijah. Poleg tega H&M Move krepi pozitiven vpliv z vzpostavljanjem novih partnerstev, ki skupaj spodbujajo krožnost in inovativne materiale prihodnosti, in sicer z začetkom sodelovanja s podjetjema Fairbrics in LanzaTech, ki se bo začelo leta 2023.

H&M Move je na voljo od 4. avgusta dalje s kolekcijami za ženske, moške in otroke, ki bodo na voljo v 2500 prodajalnah po vsem svetu in na hm.com.move.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!