fbpx

Sanlorenzo SP110: moderna, učinkovita in razkošna jahta

Sanlorenzo SP110; Foto: sanlorenzoyacht.com

Prvo model iz serije jaht Smart Performance, Sanlorenzo SP110 prinaša najboljšo zmogljivost za minimalno porabo pogonskega goriva.

Sanlorenzo SP110 je 33,04 metre dolga jahta, ki jo namesto tradicionalnih propelerjev poganjajo vodni curki. Jahta ima nameščene tri 12-valjne motorje Man z 2.000 konjskimi močmi. Motorji s pomočjo propelerjev ustvarijo turbulenco, posledica le tega pa je močan vodni curek, ki poganja plovilo. Gre seveda za že dolgo poznan tip motorja, ki se je izkazal za energetsko precej učinkovitega. SP110 ima nameščene sončne celice, ki zadoščajo potrebam po elektriki za bivanjski del jahte.

Sanlorenzo SP110; Foto: sanlorenzoyacht.com

Sanlorenzo SP110 lahko pluje s hitrostjo do 40 vozlov in ima dovolj prostora za do 8 gostov in za 5 članov posadke. Premec ponuja prostor za oddih, na katerem je na voljo nekaj ležalnikov v zadnjem delu jahte pa najdemo jedilnico na prostem in še nekaj dodatnih počivalnikov. Za učinkovitejšo izrabo prostora lahko zadnji del uporabimo tudi za namene vodnih aktivnosti, za shranitev manjšega čolna ali direktnega dostopa do morja. V notranjosti imamo na voljo osrednjo ʺdnevno soboʺ s panoramskim razgledom, nadstropje pod njo pa se nahaja glavna spalnica in kabine.

Dodatne Informacije

sanlorenzoyacht.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!