Hoodie, v katerem si lahko ustvariš svoj svet

Hoodie Vollebak Baker Miller Pink

Ni skrivnost, da barve dobro vplivajo na nas. Lahko pa tudi slabo. Določene barve lahko celo spodbudijo določene telesne dejavnosti. Hoodie Vollebak Baker Miller Pink, v katerem si lahko ustvariš svoj svet, skriva napisano dejstvo.

Notranjost puloverja, katerega zadrgo lahko zapremo vse do vrha kapuce, je v barvi Baker Miller Pink. Ta dokazano aktivira človekov parasimpatični živčni sistem in deluje pomirjevalno.

Hoodie Vollebak Baker Miller Pink omogoča, da se tudi v največji gneči potopite v svoj svet.
Hoodie Vollebak Baker Miller Pink omogoča, da se tudi v največji gneči potopite v svoj svet.

Ko zaprete zadrgo do konca, vam mrežasti vezir omogoči, da ste lahko še vedno v stiku z zunanjim dogajanjem, hkrati pa material ljudem v vaši okolici prepreči vpogled v “vaš svet”. Mrežasta odprtina spodbuja dihanje skozi nos, asimetrično postavljeni žepi bodo pripomogli k vaši dodatni sprostitvi, prijetni in topli vodoodporni materiali pa bodo poskrbeli, da bo udobje oblačila popolno. Kot zanimivost: hoodie Vollebak Baker Miller Pink, v katerem si lahko ustvariš svoj svet, je dodatno oblazinjen. Tako lahko lagodno ležete kjerkoli in se nekoliko odpočijete.

PREBERITE ŠE: Pacco: urbana računalniška mizica

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vroč Tie-Dye trend po novem krasi tudi Crocse