Najbolj modna embalaža za testenine na svetu

Modna embalaža za testenine

Čeprav testenin običajno ne povezujemo z lasmi oziroma pričesko, so si testenine in lasje pravzaprav v marsičem podobni. To pride še posebej do izraza pri embalaži za testenine ruskega oblikovalca z vzdevkom Nikita, ki je ustvaril najbolj modno embalažo za testenine na svetu, zaradi katere boste mislili, da ste zavili na prodajne police z izdelki za nego las, ne pa živil.

Embalaže za testenine imajo podoben koncept. Vse so narejene tako, da se (bolj ali manj) vidi del testenin, da takoj vemo, za katero obliko testenin gre. No, Nikita je temu ”oknu” namenil še dodano, ne le praktične vrednosti, in ustvaril verjetno najbolj modno embalažo za testenine na svetu, ki z obliko prozorne plastike tvori obliko pričeske, ki jo predstavljajo testenine, na embalaži pa je namesto običajnih motivov ilustracija ženskega obraza.

PREBERITE ŠE: Izvirne ideje za velikonočne pirhe

V embalaži za špagete ima tako dekle frizuro z ravnimi lasmi, v embalaži za polžke kodraste, v embalaži za široke rezance pa bujne lase.

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
behance.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Skoraj vse nadpovprečno inteligentne ženske imajo eno precej grdo navado!