Pivo & Burger Fest / Ljubljana / april 2016

Ponovno se nam obeta en krasen vikend v družbi odličnega piva in burgerjev.
Zadnjič posodobljeno: :

Mljask, mljask. V mesto se vrača, prvič letos in že petič zapovrstjo, festival igrivega dvojca – piva in burgerja. V soboto in nedeljo, 9. in 10. aprila, na Pogačarjev trg ponovno prihaja največji festival pri nas, kjer častimo ta dva več kot priljubljena kulinarična partnerja – Pivo & Burger Fest.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Pogačarjev trg, Ljubljana

Organizator

Odprta kuhna

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

brezplačno

Drugi konec tedna v aprilu bo Pivo & Burger Fest najživahnejši trg v Ljubljani že petič po vrsti spremenil v “okuševalnico” slovenskih in uvoženih piv ter gurmanskih burgerjev. Te boste lahko okušali v najrazličnejših velikostih in oblikah – od klasičnih do nekoliko ekstravagantnejših interpretacij. Spet bo moč raziskovati okuse in najboljše gastronomske kombinacije ter se v sproščenem duhu družiti s slovenskimi pivovarji, pivnicami, uvozniki najkakovostnejših pivovarskih znamk, distributerji piva in specialisti gurmanskih burgerjev iz celotne Slovenije. Organizatorji obljubljajo, da se bo za sladokusce našlo tudi kaj sladkega.

PREBERITE ŠE: Odprta kuhna 2016: na Pogačarjev trg se vrača 25. marca

Pogačarjev trg že petič po vrsti "okuševalnica" slovenskih in uvoženih piv ter gurmanskih burgerjev.
Pogačarjev trg bo drugi vikend v aprilu že petič po vrsti “okuševalnica” slovenskih in uvoženih piv ter gurmanskih burgerjev.

Se vidimo na Pogačarjevem trgu!

Dodatne Informacije

Infomat:
odprtakuhna.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Velika noč v Nemčiji: nenavadni in edinstveni velikonočni običaji