fbpx

Horoskop 2022: katera astrološka znamenja čaka poroka v 2022?

Foto: envato

Ogledalce na steni povej, ali se bom letos poročila? Če ste rojeni v enem izmed spodaj zapisanih astroloških znamenj, obstaja za to velika verjetnost.

Če torej spadate, v katero od naslednjih treh astroloških znamenj, bi morda morali začeti iskati poročno obleko, saj je to leto po mnenju astrologov velika verjetnost, da boste vstopili v zakonski jarem.

Torej, hitro preverite ali ste med njimi.

Tehtnica

Aprila ali maja bo veliko tehtnic vzpostavilo novo razmerje ali uradno priznalo obstoječo zvezo. Tisti, ki so v stabilni zvezi, bodo precej razmišljali o poroki in se zanjo hitro odločili. Obstaja pa tudi velika verjetnost, da še letos postanejo starši!

via GIPHY

Devica

Vsekakor bo leto 2022 za vas leto z veliko čustvi. Romantika bo prevladovala v vašem življenju in vas bo vodila skozi iskanja vaše druge polovice (če je še niste našli). Nekateri bodo spoznali ljubezen svojega življenja in se – po vsej verjetnosti – poročili. Odlični čas za to dejanje je okoli 10. maja.

via GIPHY

Kozorog

Leto 2022 je dobro leto za kozoroge, da svoj partnerski odnos popeljejo na višjo raven, če je to za njih – poroka. V tem letu bi morali več pozornosti in časa posvetiti partnerju ter njuno zvezo uradno zapisati na poročni list. Tisti, ki so samski, bodo našli ljubezen tam, kjer je ne pričakujejo.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!