fbpx

Horoskop: astrološki znaki, ki težko priznajo, da potrebujejo pomoč

Foto: Kate Hliznitsova / Unsplash

Potrebujete pomoč? Ne, nikoli. Si dobro? Da, seveda. Nikoli ne bi priznali, da tudi vi kdaj potrebujete kakšen nasvet ali ramo za tolažbo.

Nič ni narobe, če poiščete nasvet ali pomoč druge osebe. Zakaj bi samo dajali in pomagali drugim, ko pa sami potrebujete nekaj pa se skrijete v svojo lupino in si ne dovolite pokazati čustev.

Mislite si, bodo že sami opazili, da nisem dobro. Pa bodo res?

Poglejmo, kateri astrološki znaki težko ali nikoli ne priznajo, da tudi oni kdaj pa kdaj potrebujejo pomoč.

Rak

Pogosto ste nekdo, ki skrbi za vse okoli sebe in v tem uživate. Obožujete svoje bližnje in jim nenehno kažete, koliko vam pomenijo. Kaj pa vaše potrebe? Nikogar ne želite motiti. Vztrajali boste, da ste popolnoma v redu, tudi če niste.

via GIPHY

Ribi

Ugotovili ste, da ljudje v vašem življenju običajno pridejo k vam po nasvet ali podporo, ko se znajdejo v težavah. Lahko vidite različico določene situacije vsakogar, to vam daje močno sposobnost, da pomagate drugim, ko najbolj potrebujejo. Težava nastopi, ko ste vi tisti, ki nekaj potrebujejo, se počutite grozno, da bi prosili druge, da vam pomagajo. Nikogar ne želite obremenjevati s svojimi težavami.

Škorpijon

Bi naredili karkoli za ljudi, ki so vam pomembni? Vsekakor. Vse. Vendar ne pričakujete, da bodo drugi storili enako za vas. Običajno veste, kaj potrebujete, vendar je včasih to res pretežko, ker ste zelo čutni in ranljivi. Raje čakate, če bo kdo opazil, ali ugotovili, da potrebujete pomoč. Niti v sanjah ne boste sami prosili zanjo.

Devica

Veste, da včasih potrebujete pomoč. Z lahkoto na splošno govorite drugim, kaj bi vam lahko pomagalo pri določeni zadevi, vendar se spopadate s prepričanjem, da bi morali drugi to sami ugotoviti. Verjamete, da ste več kot sposobni skrbeti zase, in ste, samo občasno potrebujejo pomoč vsi, tudi vi.

via GIPHY

Kozorog

Glede na vašo zanesljivo naravo se ljudje obračajo na vas, ko bi potrebovali pomoč. Ko pa gre za vas, ste tisti, ki zanikate, da kadarkoli kaj potrebujete. Samo držite glavo navzdol in se zakopljete v delo ter se trudite, da bi za vse poskrbeli sami. Ni vam treba narediti vsega sami, tudi če ste prepričani, da je temu tako. Nihče vam ne bo odrekel pomoči.

Tehtnica

Po svojih najboljših močeh poskušate ustreči vsem in zagotoviti, da je zanje dobro poskrbljeno. Čutite, da bi morali biti vsi slišani in upoštevani, vendar v to pogosto ne vključite sebe. Ne želite se izpostaviti, da bi zasenčili nekoga drugega ali da bi jim morda povzročili težave. Raje ste tiho, še posebej če mislite, da bo vse dobro izteklo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!