fbpx

Horoskop dvojček 2022: Kaj čaka dvojčke v letu 2022!

Foto: Envato

Najbolj obširen horoskop za astrološko znamenje dvojčka v letu 2022 prinaša pomembno spremembo. Dragi dvojčki, sredi leta se vam bo uspelo rešiti vseh finančnih težav!

Horoskop za leto 2022 dvojčkom nalaga, da oprostite ljudem, ki so vas kdaj prizadeli, bodisi da so to vaši starši ali prijatelji. Previdno premislite o svojih stališčih in videli boste, da je vse mogoče popraviti. Potrebna je le vaša dobra volja in želja po spremembi!

Planetarni vplivi na ovna v letu 2022

Leta 2022, ko Jupiter in Saturn prečkata svojo 9. hišo (ideje, prepričanja, življenjska filozofija), ima Dvojček veliko energije, spremeni svoj pogled na stvari. Za vas bo leto 2022 priložnost, da razširite svoja intelektualna obzorja in obogatite svoje znanje.

Saturn tudi pomaga Dvojčkom, da postanejo bolj realistični v smislu projektov, sanj in dolgoročnih pričakovanj. Uran – vladar 9. hiše Dvojčkov – na dolgi rok (od 2019 do 2026) prehaja skozi 12. hišo in med 13. in 22. januarjem 2022 tvori napet aspekt z Jupitrom. Nato med 6. februarjem in 3. marcem, 1.-26. junijem in 16.-24. decembrom Uran tvori kvadrate s Saturnom. To so najboljši časi, da opustite nekatera prepričanja (predvsem glede odnosov in denarja), ki vam ne delujejo več v prid.

Sprostite se. Foto: emilia-niedzwiedzka / Unsplash

Leto 2022 je pomembno za osebno življenje Dvojčkov, za odkrivanje nekaterih osebnih resnic, ponovno povezovanje s samim seboj ter s svojimi fizičnimi, čustvenimi, duhovnimi in intelektualnimi potrebami. Jupiter na kratko preide (14. maj – 28. julij) po 10. hiši Dvojčkov (kariera, cilji, družbeno-poklicni ugled) in se nato vrne v 9. hišo.

Ljubezen (ljubezenski horoskop dvojček 2022)

Letos bodo vaši odnosi globlji kot običajno. Če niste v razmerju, lahko to pomeni, da boste romantično ljubezen našli v tesnem prijatelju.

To je odlično leto, da ženske pripadnice tega znamenja postanejo noseče.

Začetek leta vam prinaša dvome in nepričakovana nesoglasja. Partner bo razkril nekaj, kar ste mu prekrivali. Februarja boste pokazali in poskrbeli za več občutkov in to bo prijetna osvežitev.

Lunin mrk v Strelcu v maju vas bo pripeljal do čustvenega umika. Sredina leta vam bo prinesla odkrite prepire in nesoglasja zaradi različnih potreb in želja. O skupnih načrtih se ne boste strinjali. Od septembra boste zaradi trigona Venere z Jupitrom vzpostavili želeno harmonijo v odnosu. Sončev mrk v decembru bo prinesel resne težave, spet zaradi skrivanja resničnih občutkov in neiskrenosti.

Čaka vas ljubezen. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Samski se bodo na začetku leta zaljubili. Kmalu bodo spoznali, da čustveno sploh nista drug za drugega. Najboljše obdobje za vstop v novo razmerje boste imeli od sredine maja do konca julija, ko boste spoznali osebo, ki ima podobne življenjske cilje kot vi in ​​ki bo v vas prebudila optimizem in ustvarjalnost. Obstajajo velike možnosti, da s poslovnimi aktivnostmi spoznate potencialnega partnerja.

Kariera (karierni horoskop dvojček 2022)

Jupiter, ki vlada vašemu delovnemu in kariernemu področju, bo sredi januarja naredil kvadrat z Uranom. Ideje, pristopi in druge metode, ki ste jih poskušali vključiti v svoj način dela, vam ne bodo prinesli pričakovanih rezultatov. Srečali se boste z različnimi vdori in motnjami ljudi, ki jih ne boste mogli izslediti, kar vas bo močno upočasnilo pri doseganju načrtovanih ciljev.

Februarja bo Venera naredila konjukcijo z Jupitrom, kar vam bo omogočilo začetek sodelovanja s tujino, pa tudi nov projekt, ki vam bo v prihodnosti prinesel znatne prihodke. Marca bosta Sonce in Venera v konjunkciji z Neptunom, Merkur pa bo šel skozi vaše delovno področje. To vam bo prineslo ugodne priložnosti za začetek novih poslovnih projektov, vendar boste morali posebno pozornost nameniti organizaciji in dogovorom

V mesecu maju in juniju boste lahko napredovali pri večini trenutnih delovnih nalog.
Jupiter bo od 12. maja do konca julija začasno prebival v znamenju Rib. S svojo zavzetostjo boste postavili stabilne temelje za napredek v karieri, vendar boste na napredovanje počakali do konca leta.

Trigon Venere z Jupitrom vam bo septembra prinesel velik uspeh in zaslužek. V oktobru in novembru se boste izpopolnjevali pri delu. Decembrski sončni mrki v Strelcu bodo povzročili težave v odnosih s poslovnimi partnerji.

April vam bo prinesel finančno injekcijo. Foto: BrunoEmmanuelle / Unsplash

Zelo se bo spremenil tudi vaš odnos do sodelavcev. Bolj jih boste spoštovali, kar bo nanje delovalo pozitivno in spodbudno. Poskrbite, da boste v letu 2022 imeli več želje, da pokažete vse svoje sposobnosti, saj bo to zelo pomembno za nadaljevanje vaše kariere. V aprilu in maju lahko pričakujete največji denarni priliv v tem letu. Investirajte vase in v svojo prihodnost.

Denar (finančni horoskop dvojček 2022)

Vaše finančno stanje bo med letom precej spremenljivo. Skozi vse leto boste imeli različne vzpone in padce. Prvi trije meseci v letu vam bodo precej težki, saj bo kronično primanjkovalo denarja. Toda že aprila se situacija spremeni. Vaše finančno stanje v aprilu bo več kot dobro. Vse to bo začinila menjava zaposlitve, saj vam bo delo, ki ga boste opravljali, prineslo veliko več denarja kot stara služba. Od aprila do konca leta ne boste imeli težav z denarjem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!